Çözüldü Windows 8 WinRAR yavaşlık sorunu

• Konuyu başlatan jackliverbird
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 9.383
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
J

jackliverbird

Ziyaretçi
Kullandığım bilgisayarımda Windows 8 yüklü ve Winrar dosyası çıkarma ve oyun yüklemede çok yavaş. Windows 7 kurdum jet gibi. Nerede bu Windows 8'in hızı recep abi?

Ben winrar dosyası çok yavaş çok yavaş çıkıyor diyorum Windows 8 de çünkü assassins creed 3 1 saatte çıktı ama 7 de 15 dakikada

Benim bilgisayar fıstık gibi ayrıca burası mahkeme gibi oldu arkadaş suç atmadır, iftiradır bu nedir arkadaş

Winrar'ı nereden kurdun?

- - - Güncellendi - - -

Sistem şöyle;

• AMD fx 4130 quad core işlemci 3.8 ghz
  • 8gb ddr3 ram
  • powercolor 7850 ekran kartı
  • 1tb hdd ve 64 bit işletim sistemim

Ben winrar dosyası çok yavaş çok yavaş çıkıyor diyorum Windows 8 de çünkü assassins creed 3 1 saatte çıktı ama 7 de 15 dakikada

Yani şimdi diyorsun ki Windows 8, Windows 7'den 4 kat daha yavaş dosya çıkarmada.

OK. O zaman bi testlere bakalım:

Benchmark Results: File Compression And File Operations - Windows 8: Double-Checking Performance On Core i7-3770K

Testler gösteriyor ki Windows 8 daha hızlı

Bu da demek oluyor ki sorun senin kurduğun çöp program veya güncel olmayan sürücü ile alakalı.

Sorunu çözdüm Recep ağabey sen haklısın. Şimdi canavar gibi oldu makine Windows 8 gerçekten en iyisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
jackliverbird, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…