J jackliverbird Ziyaretçi 2 Haziran 2013 #1 Kullandığım bilgisayarımda Windows 8 yüklü ve Winrar dosyası çıkarma ve oyun yüklemede çok yavaş. Windows 7 kurdum jet gibi. Nerede bu Windows 8'in hızı recep abi?
Kullandığım bilgisayarımda Windows 8 yüklü ve Winrar dosyası çıkarma ve oyun yüklemede çok yavaş. Windows 7 kurdum jet gibi. Nerede bu Windows 8'in hızı recep abi?
KS KS J jackliverbird Ziyaretçi 2 Haziran 2013 #11 Ben winrar dosyası çok yavaş çok yavaş çıkıyor diyorum Windows 8 de çünkü assassins creed 3 1 saatte çıktı ama 7 de 15 dakikada Artı 0 Eksi
Ben winrar dosyası çok yavaş çok yavaş çıkıyor diyorum Windows 8 de çünkü assassins creed 3 1 saatte çıktı ama 7 de 15 dakikada
M Mustafa Soylu Ziyaretçi 2 Haziran 2013 #12 Sorun senin bilgisayarında ise Windows 8'e suç atma. Artı 0 Eksi
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 2 Haziran 2013 #13 Aynı oyun bende 5 dakikadan az sürede çıkıyor . Windows 8 PRO 64 Bit. Artı 0 Eksi
KS KS J jackliverbird Ziyaretçi 2 Haziran 2013 #14 Benim bilgisayar fıstık gibi ayrıca burası mahkeme gibi oldu arkadaş suç atmadır, iftiradır bu nedir arkadaş Artı 0 Eksi
Benim bilgisayar fıstık gibi ayrıca burası mahkeme gibi oldu arkadaş suç atmadır, iftiradır bu nedir arkadaş
canoderratata Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ağustos 2012 Mesajlar 2.339 Makaleler 45 Yer Kırşehir 2 Haziran 2013 #15 jackliverbird dedi: benim bilgisayar fıstık gibi ayrıca burası mahkeme gibi oldu arkadaş suç atmadır,iftiradır bu nedir arkadaş Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Sistem özelliklerinin bir fotosunu koyar mısın sana zahmet ? Artı 0 Eksi
jackliverbird dedi: benim bilgisayar fıstık gibi ayrıca burası mahkeme gibi oldu arkadaş suç atmadır,iftiradır bu nedir arkadaş Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Sistem özelliklerinin bir fotosunu koyar mısın sana zahmet ?
KS KS J jackliverbird Ziyaretçi 2 Haziran 2013 #16 Winrar'ı nereden kurdun? - - - Güncellendi - - - Sistem şöyle; AMD fx 4130 quad core işlemci 3.8 ghz 8gb ddr3 ram powercolor 7850 ekran kartı 1tb hdd ve 64 bit işletim sistemim Artı 0 Eksi
Winrar'ı nereden kurdun? - - - Güncellendi - - - Sistem şöyle; AMD fx 4130 quad core işlemci 3.8 ghz 8gb ddr3 ram powercolor 7850 ekran kartı 1tb hdd ve 64 bit işletim sistemim
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Haziran 2013 #17 Windows 7'de başka diske, 8'de aynı diske çıkartıp sonra da suçu 8'e atıyorsunuzdur. Bu kadar basit. Artı 0 Eksi
Emilyo Hectopat Katılım 29 Mayıs 2013 Mesajlar 39 3 Haziran 2013 #18 Bundan nasıl emin olabildiniz? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Haziran 2013 #19 jackliverbird dedi: Ben winrar dosyası çok yavaş çok yavaş çıkıyor diyorum Windows 8 de çünkü assassins creed 3 1 saatte çıktı ama 7 de 15 dakikada Genişletmek için tıkla... Yani şimdi diyorsun ki Windows 8, Windows 7'den 4 kat daha yavaş dosya çıkarmada. OK. O zaman bi testlere bakalım: Benchmark Results: File Compression And File Operations - Windows 8: Double-Checking Performance On Core i7-3770K Testler gösteriyor ki Windows 8 daha hızlı Bu da demek oluyor ki sorun senin kurduğun çöp program veya güncel olmayan sürücü ile alakalı. Artı 0 Eksi
jackliverbird dedi: Ben winrar dosyası çok yavaş çok yavaş çıkıyor diyorum Windows 8 de çünkü assassins creed 3 1 saatte çıktı ama 7 de 15 dakikada Genişletmek için tıkla... Yani şimdi diyorsun ki Windows 8, Windows 7'den 4 kat daha yavaş dosya çıkarmada. OK. O zaman bi testlere bakalım: Benchmark Results: File Compression And File Operations - Windows 8: Double-Checking Performance On Core i7-3770K Testler gösteriyor ki Windows 8 daha hızlı Bu da demek oluyor ki sorun senin kurduğun çöp program veya güncel olmayan sürücü ile alakalı.
KS KS J jackliverbird Ziyaretçi 4 Haziran 2013 #20 Sorunu çözdüm Recep ağabey sen haklısın. Şimdi canavar gibi oldu makine Windows 8 gerçekten en iyisi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2013 Artı 0 Eksi
Sorunu çözdüm Recep ağabey sen haklısın. Şimdi canavar gibi oldu makine Windows 8 gerçekten en iyisi.