Çözüldü Windows 8 WinRAR yavaşlık sorunu

• Konuyu başlatan jackliverbird
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 9.268
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
J

jackliverbird

Ziyaretçi
Kullandığım bilgisayarımda Windows 8 yüklü ve Winrar dosyası çıkarma ve oyun yüklemede çok yavaş. Windows 7 kurdum jet gibi. Nerede bu Windows 8'in hızı recep abi?

Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım 4.20' de. Ondan diyorum. Buradan yükle bir de öyle dene eğer sadece bu durum Winrar için geçerliyse. BIOS güncellemesi de gerekiyor olabilir.

Bin kişiden onu sorun yaşıyorsa Windows 8'e neden suç atıyorsun ki? Ve Windows 8, 7'nin alt yapısının ultra geliştirilmiş hali. Yani 7 neyse 8 en az o kadar performans gösterir oyun ve programlarda. Hemen Recep Baltaş'a sormuş hani hız göremedik diye. :D

recep babamıza laf yok sözüm Windows 8 e

Recep baba mı? Nasıl bir üsluptur bu ya. :D Her neyse ne diyordum ben Windows 8, 7'nin alt yapısını ultra derecede geliştirilerek hatalardan arındırılmış halidir. Yani 7'den kötü olmasının ihtimali yok... Birkaç deli saçması aptalları da görüyorum Windows 8 oyun açmıyor, Windows 8'de başlat çubuğu yok çok köyü diyenleri. Sırf başlat çubuğu yerine daha kullanışlı görsel şölen olan Metro arayüzü kullanamayanlar için Windows 8.1 çıkacak, başlat çubuğu olan... :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
jackliverbird, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı