Çözüldü Windows 8 Yönetici İzin Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mopha

Hectopat
Bilgisayara ''Kişisel Bilgisayar Ayarlarından'' - Herşeyi Kaldırın ve Windowsu yeniden Yükleyin'den format attım.
Format sırasında malum microsoft hesap girişlerini vs yaptım ve ayarlar bitti pc açıldı.

Daha sonra bilgisayarı yeniden başlatınca şifre istedi ve şifre kaldırmak için bende int. biraz araştırdım ve win+r netplwiz açıp ayarlama vs yaptım. Gelelim soruna ben burda yanlışıkla kendime standart yetki verip guest de da sanırım emin değilim ama administrator yetkisi verdim.

Şimdi de Hiç bir şey yüklenmiyor, çalıştırmıyor, açmıyor, tekrar formatta atamıyorum ve netplwiz i de açamıyorum açıkcası kilitli kaldım.
Ne yapmam gerekli.

Windows+ L yapınca sadece tek kullanıcı var ve denetim masasından da hesap ürünü değiştire basınca bu çıkıyor :

Win+ R yapıp ''netplwiz'' yazıyorum, bu sorun çıkıyor.

Sorun çözülmüştür.
Nasıl yapılacağı ise ilk önce

Komut istemi yönetici hakları ile açalım.

Kod:
bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy

İşlem başarıyla tamamlandı.

Satandart olan önyükleme ekranına tekrar dönmek için

Kod:
bcdedit /set {default} bootmenupolicy standard

Komutunu uygulayalım.

Bunları yaptıktan sonra PC yeniden başlatın f8 ile güvenli mod dan giriş yapıp ordan yeni hesap ekleyip admin yetkisi verebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı