Windows 8 Yüklemeli Miyim?

SilverStallion

Megapat
Arkadaşlar bu tarz konular forumda çok fazla biliyorum ama yine sormadan edemedim. Kaç gündür bilgisayara format atmaktan bıktım. XP yüklüyorum, hiç kullanışlı değil. Ne bir hotspot noktası oluşturulabiliyor (ki benim için çok gerekli) ne bir şey. Windows 7 yüklüyorum, utanmasa Mario oynarken bile kasacak. Normal kullanımda pek sıkıntı yok, fakat oyunlarda çok sorun yaratıyor. 2-3 gündür birinden birine sürekli değiştiriyorum. Bugün araştırırken Windows 8'in bu ikisinden de daha stabil çalışabileceğini söylediler. Windows 7'de hiçbir oyunu adam gibi oynatmayan sistem Windows 8'i kaldırır mı yüklemeli miyim sizce? Bilgisayarımın özellikleri de şöyle:

Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHz (2 CPUs)
NVIDIA GeForce 8500 GT 256 MB
2GB Ram
1 TB HDD

Peki diyelim Windows 8 yükledim. Okuduğum kadarıyla Windows 8'de 7'deki gibi bir uyumluluk sihirbazı yokmuş. Malum benim donanımların driver'ları artık milatlık. Onları nasıl yükleyeceğim?

Peki diyelim Windows 8 yükledim. Okuduğum kadarıyla Windows 8'de 7'deki gibi bir uyumluluk sihirbazı yokmuş. Malum benim donanımların driver'ları artık milatlık. Onları nasıl yükleyeceğim?

Bilgisayar ilk açıldığında portlardaki USB aygıtların modellerini bile buluyor. Mouse, klavye, kamera gibi sürücüleri bile buldu bende. Diğer donanımları ise kendi sitesinden 8.1 sürücü indirip kuracaksınız.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı