Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2012 #21 Recep Baltaş dedi: Nasıl değişik yükleniyor? Ben MSDN sürümü kullanıyorum. Piyasaya çıkan sürüm işte. Gayet de normal yüklendi... Genişletmek için tıkla... MSDN sürümü ilk dört adım ; Benim indirdiğim ingiltere versiyonunda ilk dört adım ; Yükleme adımları bana farklı geldi, benim indirdiğim Windows'da umarım bir sorun yoktur
Recep Baltaş dedi: Nasıl değişik yükleniyor? Ben MSDN sürümü kullanıyorum. Piyasaya çıkan sürüm işte. Gayet de normal yüklendi... Genişletmek için tıkla... MSDN sürümü ilk dört adım ; Benim indirdiğim ingiltere versiyonunda ilk dört adım ; Yükleme adımları bana farklı geldi, benim indirdiğim Windows'da umarım bir sorun yoktur
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 10 Aralık 2012 #22 Çok garip İngilizceyi kur. Türkçe Dil Paketi internette var. Ayrıca benimki de MSDN. Ancak 2. kurulum gibi benimki de.
Çok garip İngilizceyi kur. Türkçe Dil Paketi internette var. Ayrıca benimki de MSDN. Ancak 2. kurulum gibi benimki de.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2012 #23 Zaten Windows 8 kullanıyorum - - - Güncellendi - - - Kurulumun devamı aynı fakat başlangıcı neden farklı anlamadım Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2012
Zaten Windows 8 kullanıyorum - - - Güncellendi - - - Kurulumun devamı aynı fakat başlangıcı neden farklı anlamadım
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 10 Aralık 2012 #24 Senin indirdiğin sürüm özel olabilir. Forumda paylaşılan MSDN sürümü el değmemiş Microsoft sürümüdür. MD5 ve SHA1 ile kontrol edilebilir.
Senin indirdiğin sürüm özel olabilir. Forumda paylaşılan MSDN sürümü el değmemiş Microsoft sürümüdür. MD5 ve SHA1 ile kontrol edilebilir.
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2012 #25 Algoritmadan hiç anlamam, nasıl kontrol edeceğimizi anlatır mısın ?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2012 #26 Üstte paylaşılan resimlerde evet 4'cü resme kadar aynı bende de öyle oluyor ancak sonrasında yeniden başlat diyor tamam. Diğer adımlarla karşılaşmadım!
Üstte paylaşılan resimlerde evet 4'cü resme kadar aynı bende de öyle oluyor ancak sonrasında yeniden başlat diyor tamam. Diğer adımlarla karşılaşmadım!
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 11 Aralık 2012 #27 Oğuzhan Ünver dedi: Algoritmadan hiç anlamam, nasıl kontrol edeceğimizi anlatır mısın ? Genişletmek için tıkla... Bu program ile kontrol edebilirsin: QuickSFV Download
Oğuzhan Ünver dedi: Algoritmadan hiç anlamam, nasıl kontrol edeceğimizi anlatır mısın ? Genişletmek için tıkla... Bu program ile kontrol edebilirsin: QuickSFV Download
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 11 Aralık 2012 #28 İlk dört Türkçe adım, bana Upgrade versiyonu gibi geldi ama ?
Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2012 #29 Ben kurulumu sistem açıkken başlattım. Yükseltme işlemine baslamadan direk setup'ı çalıştırıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2012