Windows 8 Yükseltme Sorunu

onurdinsever

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar Technopat takipçileri . Hepinize selamlar

Öncelikle sorunumu dile getirmek isterim .
- Lenovo Y570 model 32 gb ssd 750 gb hdd olan bilgisayarımda windows 7 home premium kurulu .
Ben bu işletim sistemini yükseltmek için Windows 8 Pro Yükseltme sürümünü satın aldım . Yükseltme işleminde tamamen temiz bir şekilde yükseltme yapmak işlem yaptığımda yada diğer seçenekleri seçtiğimde yani sadece dosyaları al , herşeyi al , hiçbirşeyi alma gibi seçeneklerden hangisini seçsemde yine kar etmiyor . Sorun ise yükleme tamamlanıyor ve Windows 8 logosu gelip sistem driverleri gibi altta , ilk kurulum esnasında çıkan yuvarlak noktalar dönerken yani inceleme yaparken hop mavi ekran geliyor ve okunmayacak hızda kapanıp ki o mavi ekranda sistem kişisel bir sorun ile karşılarştı yazıyor ve sistem birda ki açılışında Windows 7 den mi yoksa Windows 8 den mi açılsın sorusuna 8 den dersem yine aynı sorun oluyor 7 den dersem yapılan tüm işlemler geri alınıyor ve normal işletim sistemimde bilgisayarım açılıyor.

Laptop :

Lenovo Y570
Core i7 2670QM-2.20GHZ
4GB DDR3 1333 MHZ
750GB+32GB SSD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…