Windows 8 Yükseltme Sorunu

onurdinsever

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar Technopat takipçileri . Hepinize selamlar

Öncelikle sorunumu dile getirmek isterim .
- Lenovo Y570 model 32 gb ssd 750 gb hdd olan bilgisayarımda windows 7 home premium kurulu .
Ben bu işletim sistemini yükseltmek için Windows 8 Pro Yükseltme sürümünü satın aldım . Yükseltme işleminde tamamen temiz bir şekilde yükseltme yapmak işlem yaptığımda yada diğer seçenekleri seçtiğimde yani sadece dosyaları al , herşeyi al , hiçbirşeyi alma gibi seçeneklerden hangisini seçsemde yine kar etmiyor . Sorun ise yükleme tamamlanıyor ve Windows 8 logosu gelip sistem driverleri gibi altta , ilk kurulum esnasında çıkan yuvarlak noktalar dönerken yani inceleme yaparken hop mavi ekran geliyor ve okunmayacak hızda kapanıp ki o mavi ekranda sistem kişisel bir sorun ile karşılarştı yazıyor ve sistem birda ki açılışında Windows 7 den mi yoksa Windows 8 den mi açılsın sorusuna 8 den dersem yine aynı sorun oluyor 7 den dersem yapılan tüm işlemler geri alınıyor ve normal işletim sistemimde bilgisayarım açılıyor.

Laptop :

Lenovo Y570
Core i7 2670QM-2.20GHZ
4GB DDR3 1333 MHZ
750GB+32GB SSD

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı