Windows 8 Yükseltme Ürün Kodları

TC Ali Toplukaya

Hectopat
Katılım
20 Ağustos 2013
Mesajlar
135
Yer
Antalya
Merhaba benim sizlere sormak istediğim bir konu var. Geçenlerde format öncesi bir kurup denemek istedim Windows 8'i hoşuma gitti açıkcası ve çok da hızlıydı ama tabii ki internetten indirdiğim bir iso dosyası idi key lazımdı geçici süre bir keyle deneme fırsatım oldu ama güncelleme sonrası uçtu.

Bende her şeyin orjinalinden yana olduğum için notebookda Windows 7 home premium kullanıyorum ve Windows 8 pro'ya yükseltmek istiyorum ama internetten fiyat araştırması yaparken işletim sisteminin adı yanı sıra yanlarında bir de kısaltmalar var. Örneğin Win8 64 bit Türkçe 1PK DSP OEi REGİON yazıyor ya da OEM yazıyor ben yükseltme anahtarı ya da DVD'si alırken hangisine bakmalıyım ya da bir fark var mı acaba ? Siz tecrübeli üstadların bilgisine başvurmak isterim.

Saygılar.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı