Windows 8

Öncelikle şunu söylemeliyim ki 4 gb ram intel core 2 quad işlemcim var windows 8 rahat bir şekilde yüklenebilir ama bana öncelikle Windows 8 Pro Orjinal Sürüm lazım ki bunu
sizlere sormak için yeni üye oldum acaba bana Windows 8 Pro 32 bit linki verirmisiniz kendi uploadınız olabilir ;)

Recep Abi Lütfen Bir Link Verir Misin :)

Böyle bir konu var göz at.
[h=3]Windows 8 Türkçe İndirme Bağlantıları[/h]

Tamam Yamyam abi PRO'sun anladık. Donanım gerçektende önemli bunu herkez bilir. Ben ekran kartına ne gerek var ? Windows 8 yükleyelim FPS artsın demiyorum.
Sadece donanımımı iyi destekleyen bir yazılım istiyorum. O yüzden Windows 8 yükledim memnunum Allah'a çok şükür. İlk yüklediğim zaman 10 - 12 sn arası açılıyordu şimdi daha iyi. 5-10 sn arası açılıyor.

İşletim sistemi donanımı destekleyen en büyük yazılımdır. İşletim sistemi olmadan donanım yürümez tabi donanım olmadan işletim sistemide yürümez.

Bence bir profesyonel bunları çok iyi bilir. Bir profesyonelsiniz sizde ve bunları benden daha iyi biliyorsunuz o zaman neden Windows 8 yüklemiyorsunuz ? Windows 8 yüklerseniz donanımınız uyanacak (wake up). Donanımınız hemen açılacak tüm gücünü size gösterecek. Eğer profesyonelseniz işletim sisteminin donanıma etkisinide bilirsiniz.

İşte bu sözler beni gudurtmaya yetiyor:D
Benim anakart'ta bir ibare var. 5 sec bootup to online. Bunun anlamını bulduktan sonra anakartı aldığım yıllarda testini yapmıştık. Gerçekten de iyi bir harddisk ile 5 saniyede açılmaktaydı. (BIOS posttan sonra) Hızlı açılma olayı acaba işletim sisteminin bir marifeti mi. O halde UBUNTUYU örnek vereceğim. Aynı sistem ile 3 saniyede açılmaktadır.
Gerçekten bir işletim sistemini övecekseniz bunu yapmayın.
Sadece beğendiğiniz bu işletim sisteminin iyi ve kötü yönlerinin bilimsel olarak açıklayınız. Ki kullanıcılar da ikilemde kalıp ''metro arayüzünden dolayı beğenmedim'' demesinler.

Benim sistemde bazen USB ve kart okuyucu da takılan aygıtları görmeme sorunu oluşuyor. Ne hikmetse bu işlemden sonra sistem daha geç kapanıyor bununla karşılaşan oldu mu hiç?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı