Windows 8'de çalıştıramadığınız oyunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Forumdaki hiçibr konuyu okumamışsınız ve hiçibr tavsiyeye de uymamışsınız.

İlk olarak forumda hiçbir zaman 990FXA önerilmedi. Yine de bu anakartı almanız bir sorun değil. Sonrasında forumda Sapphire kartları bir nevi afaroz ettik. Nedeni de bu tür defolar ve bitmek bilemeyen sorunlar.

En önemli konu ise XP. Böyle bir sisteme bu forumda hiçibr kullanıcı XP kurmaz, kuranları da doğrudan "uyarır".

Üçüncü konu ise bu tür sorunları format atarak çözmeye çalışmak, tanka kuruşun sıkmaya benzer. Boşa çaba.

Sorun ekran kartınızda. Kartı iade edin.

Yardımınız için teşekkür ederim. Okumayan bir millet olduğumuzu her ortamda belli etmekten sıkılmıyoruz gerçekten. Yinede sabırla cevap yazdığınız için tekrardan teşekkür ederim. Bilgisayar toplamada gerçekten bir mahalle baskısı var. Önce asus,msi anakart ve farklı bir ekran kartı alacaktım ama gigabyte çok iyi onu al onu al ekran kartına o kadar para verme bunu al diye diye böyle bir sistem çıktı ortaya. Tavsiyeniz üzerine ekran kartını bu gün iade edeceğim sorunsuz bir tane çıkana kadar da değiştireceğim

Diablo 3 Client Server Emulator. Launcher' ı açıp play' e tıklıyorum ardından Diablo 3 simgesi geliyor sonra gidiyor oyun kapanıyor.

Fifa 2008, Call of duty 1, Max payne 1 bunların hiçbirini çalıştıramadım.

Hepsi de orjinal yalnız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…