Windows 8'de çalıştıramadığınız oyunlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bioshock İnfinite Farcry Fıfa hepsını calıstırmıyo. Çalısmayı durdurdu yazıyor her seyı denedım olmadı.

Bioshock Infinite mi :) Dalga mı geçiyosun oyun daha dün çıktı ve Windows 8 ile sorunsuz çalışıyor. Ben çalıştıramıyorum ya da korsan kullanıp Crack yapmayı beceremiyorum diyeceksin. Çöp programlar kurmuşsun Windows'a... Bir de Farcry 1 mi? FIFA kaç? Önce soru sormayı öğrenin ;)

Recep hocam bende bu oyun konusunda Windows 8 in sorunlu olduğunu duyup bu süreye kadar hiç bulaşmayanlardanım. Hafta içi kurmayı düşünüyorum. Eğer bi sıkıntım olursa başını ağrıtırım bak.;) Vala neredeyse siz sürdünüz diyecem bu 8 i piyasaya. Burak hocamla ikiniz deki bu nasıl bir 8 aşkıdır.:)

Recep hocam bende bu oyun konusunda Windows 8 in sorunlu olduğunu duyup bu süreye kadar hiç bulaşmayanlardanım. Hafta içi kurmayı düşünüyorum. Eğer bi sıkıntım olursa başını ağrıtırım bak.;) Vala neredeyse siz sürdünüz diyecem bu 8 i piyasaya. Burak hocamla ikiniz deki bu nasıl bir 8 aşkıdır.:)

Kimden ya da nereden duydunuz? Bunu diyenler bilgisayar kullanmayı bilmeyen, güncellemeleri yapamayan ve genelde İngilizce bilmeyen insanlardır. Windows 8 bütün oyunları sorunsuz çalıştırır. Aksini iddia edeni buraya gömerim! Ben genelde fiziksel gömem. Bilgim ile gömmeyi tercih ederim.

İnsanda birazcık, bir gram beyin varsa MS gibi bir şirketin yeni işletim sistemiyle eski programalra desteğini kesme gibi bir saçmalık yapmayacağını bilir. Bu beyin 2 gram ise, DirectX'in geriye dönük uyumlululuğu bilir.

B34xX3k.jpg

Yuh:D Şuna bak sanki hakaret ettim. Bu nasıl bi cevaptır böyle Recep hocam. Anladım senin yanında bu 8 e laf söylemeyeceğiz. Ayrıca bende ingilizce bilmem ne var ki bunda. Liseden tutta üniversiteye kadar en problemli dersim olmuştur. Herşeyin elbet bir çözümü var sonuçta ben windows 7 de tsubasa oynayan bi adamım.;) İngilizce yok ama tsubasa sayesinde japoncayı epey ilerlettim. :cool:

Ayrıca burda gömem değil gömmem yazacakmıştın herhalde buna ufak tefek imla hatasında 2 gün ceza veren arkadaşa sesleniyorum. Ufak tefek hatalar için bence bu kadar ağır cezalar olmamalı. Güzel bi uygulama ve benim gibi insanlar için okuduğumun çok daha anlaşılır olmasını sağlıyor fakat ceza sisteminiz biraz ağır olmuş gibi.
Ben genelde fiziksel gömem. Bilgim ile gömmeyi tercih ederim.

Sinirleniyorum cehalet karşısında. Sinirleniyorum birisi "Windows 8 test aşamasında", "Windows 8 oyun desteklemiyor" deyince. her şeye sinirleniyorum. Varsayılan olarak sinirliyim :)

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Belki biraz çocukça. Ama öyle. Beni eleştiren benden daha iyi bir şey ortaya koymadıkça bu böyle devam edecek.

:D Kızma bu kadar kardeşim rahat ol biraz sende. Kendini bilen adam kimseye bişey ispatlamak zorunda olmadığını da bilir. Bizler bu konularda cahil olmasak, bilgisiz, tecrübesiz olmasak gelip bur da bi bilene danışmayız zaten. Az çok insanların konuşmalarından zaten kim bur da egosunu tatmin etmek için bur da kim insanlara bi faydam dokusun diye burda belli oluyor. Neyse ben mesajlarımla konuyu fazla saptırmayayım sonuçta konudan da faydalanacak arkadaşlara mani olmayım. Sonuçta haftaya bende gelirim herhalde ' Recep bey şu oyunum açılmıyor ne önerirsiniz' diye.:D Neyse emeğe saygı diyorum hepinize teşekkür ediyorum böyle güzel ve faydalı bir konu için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı