Şu an Windows 7 professional 64 bit kullanıyorum ve Windows 10'a geçmek istiyorum. Sizce oyunlarda FPS düşmesi veya artması olur mu? Ekran kartım Msi GTX 750 TI.
Başlıkta Windows 8 yazıyor ben onu anlamadım neyse soruna geçeyim Windows 8 ve sonrasında SSD ile kullanım tasarlandı bu yüzden disk kullanımın düşmeyecektir oyunlarda düşüş sağlıyor yani bana göre kesin birşey değil arkadaşların fikirlerinide göze al bana göre hareket etme
O zaman arkadaş sistemi çevirmeyi denemeli benim eski sistemimde windows 7 den windows 10a geçtiğimde disk kullanımı devamlı %100 lerde dolanıyordu ama windows 10 ilk dağıtılmaya başladığında olmuştu bu olay sonra ssd falan derken şu anda sıkıntımız yok mutluyuzArkadaşın sistemi gibi bir bilgisayar görmüştüm Windows 7 de ölüyordu resmen Windows 10 a çevirdik Allah razı olsun diye haykırdı![]()
O zaman arkadaş sistemi çevirmeyi denemeli benim eski sistemimde windows 7 den windows 10a geçtiğimde disk kullanımı devamlı %100 lerde dolanıyordu ama windows 10 ilk dağıtılmaya başladığında olmuştu bu olay sonra ssd falan derken şu anda sıkıntımız yok mutluyuz![]()
Merhaba Windows 10'dan 8E geçsem kasar mı PC? Şu an çok kasıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.