Windows 8'den Windows 7 geçiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne trip yapması? Alakasız konuşma. Ek olarak, saygısızca yazı yazdığın adam 27 yaşında. Yaş farkı olmasa bile karşındaki insana saygılı ol biraz. Babanın oğlu mu var karşında?

Alakasız mı ? Ya dostum hadi. Saygı mı ne saygısı kimse kişisel hakaret veya sataşma yapmadım objektif olarak okusaydın mesajları ki okumuyorsun anlardın çenemi yormayacağım boşuna. Bildiğini oku!

Facebook kullanıyorum sadece. Adresimi ve telefon numaramı verdim, gelirsin beraber deneriz açıyor mu, açmıyor mu gözünle görürsün.
Windows 8.1 ile Vice city oynayamayan bir sen varsın, kıçı kırık bir oyunu açamadın diye Windows 8.1'e ''piyasada yer alacak kadar iyi değil'' ''ne varsa 7'de var'' dedin. Format atarken dosyalarını nasıl koruman gerektiğini bile bilmiyorsun. Sen bilgisayardan anlıyor musun? Birde 8.1 gibi bir işletim sistemine laf ediyorsun.

Lafım hala geçerli, gelirsin gözünle görürsün, ya paranı alırsın ya özür dilersin.

Oradan da iletişime geçebilirsin. facebook.com/artech55 eklersen team wiever üzerinden bağlanıp çözersin sorunu ben bir şey anlamıyorsam anladığını gösterirsin. Bir ben varım sanıyorsan bu hata ile hiç karşılaşmadın veya 8 de bu oyunu denemedin veya bu oyunu 8 de açamayıp yan pclerinde vs. düşük gereksinimli diye oynayanları bilmiyorsun. Madem ben bilgisayardan anlamıyor sen anlıyorsun hallet de görelim. Ayrıca dosya saklama işine gelince ilk attığım mesaj bir kulağından girip diğerinden çıkmış galiba. Windows 8 den / ye düşürmek işlemlerinin 7 den 8 e çıkarmak ile aynı olup olmadığından emin olmadığım için yapılacak işlemleri sordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;

Windows 8'den Windows 7 ye geçmenin hiçbir manası yok. Soruna gelecek olursak format esnasında işletim sisteminin kurulu olduğu bölümü biçimlendir. Özel dosyalarının olduğu bölüm hariç hepsini biçimlendir. C surucunu kullan devam et işine

Yaşadığım sorunları yaşasaydın anlardın manası olup olmadığını İşlemi anladım galiba silinmesini istemedikleri mi d ye atıp c'yi sıfırlıyorum.

Ya ne sorunmuş arkadaş anlamadım. Hadi gel en baştan yapalım. Temiz bir Windows 8.1 kur. Tüm güncellemelerini yap. En güncel sürücülerini kur. Daha sonra oyunu Steam mağazasından al. Çalışıyor mu çalışmıyor mu?

Steam library'mde var zaten hem onda hem 3 farklı torrent ve 2 pathc'tede sorun aynı eğer format atıcaksam tekrar 8 yüklemek gibi hata yapmam dostum.'' Mirkan Şenol'' da face'den bir kaç çözüm önerdi hepsini de daha önce yaptığımı söyleyince oda şaşırdı. Olmamış bu 8

Dediğim gibi, sadece windows 8'de görülen bir hata değil. Hata kodu windowsun güvenlik ve engellemelerinden kaynaklanıyor. Bilgisayar mühendisi değilim, engellenen dosya nasıl bulunur ve düzeltilir bilmiyorum. Skidrow'dan indirdiysen açması lazım. Bende açıyor.
Mesela bazı oyunları yönetici olarak çalıştır demeden oynayamıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…