Windows 8'den Windows 7 geçiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğim gibi, sadece windows 8'de görülen bir hata değil. Hata kodu windowsun güvenlik ve engellemelerinden kaynaklanıyor. Bilgisayar mühendisi değilim, engellenen dosya nasıl bulunur ve düzeltilir bilmiyorum. Skidrow'dan indirdiysen açması lazım. Bende açıyor.
Mesela bazı oyunları yönetici olarak çalıştır demeden oynayamıyorum.

Nette yok malesef o bir kaç link var onlarda kırık eski vs.

- - - Güncellendi - - -

Söylediğim gibi sorun windows 8'de olduğundna adım gibi emindim ve öyle çıktı. Windows 7 ultimatede tek seferde çalıştı. Windows kesinlikle daha kullanışlı güzel ama uyumluluk sorunları giderilene kadar oyuncular için tek tercih.

Konu boş yere kavgaya dönüp uzamış. Eğer Windows 8'de gerekli izinleri vermedi iseniz oyunun açılmaması gayet normaldir.

Ayrıca kendim GTA Vice City'i hiç bir ayar yapmadan oynuyorum. IS : Windows Embedded 8.1 Industry Pro.

O yüzden boş yere kendinizi parçalamışsınız.

Konu kapatılmıştır..

Çalışmıyor değil ben yapamıyorum diyeceksiniz. Kendi yapamadığınız sorunlardan ve korsan kullanımızdan dolayı Windows 8.1'i suçlamak çok kolay. Bilmediğiniz her şey için 8.1'i suçlayacaksanız siz zaten sakın 8.1 kullanmayın. 7'de sorun yaşayıp 7'yi suçlamaya devam edin.

Hatta FreeDOS önerebilirim size çok eski oyunları çalıştırmaksa amacınız. Tam size göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı