Windows 8'den Windows 7'ye geçiş Hakkında sorun

Arkadaşlar bilgisayarımi Win 8 yaptım. Geri win 7 yapmak istiyorum ama hep sorun çıkıyor. İndirdim win 7 dosyasını hem USB hem de CD attım ama kurmayı bir türlü beceremedim. İnternetteki boot menüler ile benim boot menü çok farklı ayarlarını yapamadım.

Boot menüden resimler

s8qyd.jpg

s8qyt.jpg

Biraz kurcalıyorum falan. CD ile baslatmaya çalıştığımda bu hata çıkıyor :

s8qzl.jpg

2 GB RAM var 782 MB ekran kartı interneti bile doğru düzgün görüntülemiyor. Yazılar birbirine girmiş şekilde not defteri açınca pc yeniden başlıyor ve daha bir sürü şey bahane mi ayrıca o program sadece Windows 7 çalışmıyor muydu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gb ram var 782 mb ekran kartı interneti bile doğru düzgün görüntülemiyor yazılar birbirine girmiş şekilde not defteri açınca pc yeniden başlıyor ve daha bir sürü şey bahanemi ayrıca o program sadece win 7 calismiyormuydu.

Hayır, Windows 8'de de çalışıyor.

Öncelikle Windows 8 temel alt yapı olarak 7'nin geliştirilmiş versiyonudur. Bu sebeple 8'de sıkıntı olmaz. Olması ihtimalindeki şeyler ise bir firma ürününün Windows 8 sürücüsünü yapmaz o şekilde olur. Başka türlü yok kapanıyormuş vs. sorunlar kişisel sebeplerden oluşur.

Sorununuzu çözdüm öncelikle yapmanız gereken Windows 8 UEFI olduğu.

Fastboot kapatın vede pxe açın fastboot kapattıktan sonra üst sekmelerder security geçin altta security var enabledir onu disable yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı