Windows 8'i biçimlendirmeden kaldırmak

yozlasdas

Megapat
Yer
Kocaeli, Turkey
Daha fazla  
Meslek
denizci
Merhabalar az önce denemek için windows 8'i yükledim. Ancak hiç beğenmedim. (Muhafazakar yapımdan belki :p) Hiç ileri düzey pc kullanıcısına hitap etmiyor gibi geldi. Bu yüzden kaldırma işlemini nasıl yapacağım. Kurarken biçimlendirmedim ve kesinlikle kaldırırken biçimlendiremem.

Ayriyetten o kadar dandik ki linux'umu açmıyor. Yani açılırken 2 seçenek sunuyor. Windows7 ve 8. Daha önceden linux ve windows 7'yi beraber gül gibi kullanıyordum. Ubuntu'mu geri verin :( Teşekkürler.

Tam kesin çözümmü bende anlamış değilim ama birşeyler yapmaya çalıştım. Oldu sayılır. Bu harcadığım zaman yerine test çözseydim şimdi kitabı yarılamıştım.
Çalıştır>msconfig>önyükleme>windows 8 sil dedim yeniden başladı sistem özellikleri>gelişmiş>başlangıç ve kurtarmada'da gözükmüyor artık.
Ama sistem dosyaları hala hdd'de duruyor. Onlarıda silmeye kalktığımda 'trustedinstaller size yetki vermelidir' sorunu çıktı.
Bu konuda
chip sayfasında Recep Baltaş'ın dediği 2 yöntemide uygulamama rağmen sonuç değişmedi.
Bende bu dosyaları gerekli programlarla silmeyi denedim. Çok uzun sürüyor ama olsun yarın sabahtan açıcam bütün gün silsin. Linux'taki dosyalarımada ext2explore programı ile erişim sağladım. Sistem dosyaları hala duruyor ama nedense başlangıçta açılmıyor, yeniden kuracağım. Teşekkürler...

- - - Güncellendi - - -

Ekleme: O değilde linux'tan windows dosyalarını silmem 10 saniyemi aldı. Kendi bilgisayarımda bana yetki vermeyen windows'la ne uraşıcam. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı