Windows 9 neden çıkmadı?

Ben kısaca özetliyim Windows ların içerisinde bazı programlar düzgün çalışsın diye şu kod var Windows sürümü 9 ile başlıyorsa şunu şunu yap diye (windows 95 98 falan için ) o yüzden windows 9 un çıkması büyük hatalara sebebiyet verebileceği için direk windows 10 çıktı diye biliyorum yanlışım eksiğim varsa düzeltin lütfen.

Bu konuyu gördükten sonra benim de aklıma takıldı bu soru. Konuyu kirletmek yerine buraya yazmanın daha mantıklı olacağını düşündüm.

Bana göre Windows 9, Windows 8'in başarısızlığından sonraki devamı gibi görünmesini istemedikleri için öyle oldu. Sizin fikirleriniz neler?
9 yerine 10 dediler adına algı oyunu yapıp herkesin geçmesini sağlamak için.

Ben kısaca özetliyim Windows ların içerisinde bazı programlar düzgün çalışsın diye şu kod var Windows sürümü 9 ile başlıyorsa şunu şunu yap diye (windows 95 falan için ) o yüzden windows 9 un çıkması büyük hatalara sebebiyet verebileceği için direk windows 10 çıktı diye biliyorum yanlışım eksiğim varsa düzeltin lütfen.
Aynen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı