Windows 9X'te güncelleme yapın!

Legacy Update diye farklı bir proje var zaten, eski sistemlerde başarılı bir şekilde güncellemeleri yükleyebiliyor. Bu projenin farkı ne tam olarak? Bir de sanal makine kullanabiliyorum, projeye katılabilirim.

Edit: Kendi soruma kendim cevap veriyorum, Legacy Update Windows 2000 sonrasına yani NT tabanlı Windows işletim sistemlerine destek veriyormuş. Bu proje DOS tabanlı Windows'lara yönelik, farkı anlaşıldı 🙂
 
Hocam sanal makine kullanabiliyor musunuz? Benim bildiğim sunucuda vakit geçirip geliştirmeye yardım ederseniz bir süre sonra veriyorlar. Ben Office Update'in çalıştığını keşfettim. Zaten sunucuda siteyi deneyip ekran görüntülü bir şekilde çok iyi olmuş falan yazınca sana Windows updater V3 rolünü veriyorlar oda proje parçası oluyor. Tabii kurucu biraz geç veriyor.
Dostum bunu yapmak için iyi bir bilgisayar gerekiyor mu? 4GB ramim ve Core2 Duo E7500 işlemcim var. Zamanında VirtualBox üzerinden XP yüklemesi yapmıştım ama kapsıyordu ve VMVare yükleyemiyorum. Eğer şartları yerine getirebiliyor da bilgisaayrim , katılmamak için bir sebebim yok.
 
Ben de katılmayı düşünüyorum bu projeye. Yıllardır Windows 95, 98, 2000 işletim sistemlerini hem sanal hem de gerçek makinelerde kullanmış birisiyim yaşım 21 olmasına rağmen.
 
Ben de katılmayı düşünüyorum bu projeye. Yıllardır Windows 95, 98, 2000 işletim sistemlerini hem sanal hem de gerçek makinelerde kullanmış birisiyim yaşım 21 olmasına rağmen.
Dostum ben 15 yaşındayım , Windows 10 kullandığım kadar XP , 98 , 95 , ME , NT4.0 gibi işletim sistemlerini kullanmisimdir. Yasin çok büyük değil yani:)

Sonunda uyarım bitti. Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Tek yapmanız gereken Discord sunucumuza katılıp siteyi test etmek.
Discord sunucunuza nasıl katilabiliriz?
 
Michael Mjd'yi takip edenler bilir Windows Update restored diye bir proje var. Bense bu projedeyim ve 1 yıldır bu proje üstünde çalışıyoruz. İsteyen projeye katılıp bize yardım edebilir isteyen sanal makinede siteye girip güncelleme yapabilir. Sitenin ismi "windowsupdaterestored.com"

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows 7 olur mu?

Windows 7 de oluyor mu?
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı