Windows açıldığında Script Host hatası geliyor

alperen_4

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle PC'yi her açtığımda bu hata ile karşılaşıyorum. İnternet üzerinde bazı çözüm önerilerini denedim ama ne fayda hala sorunum devam ediyor. Bu tam olarak nedir? PC'ye zarar verir mi? Neden her PC'yi açtığımda karşıma çıkıyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2023-05-03 092458.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıçta çalışan programı sırayla devre dışı bırakıp sistemi yeniden başlatın. Her yeniden başlatma yaptığınız zaman devre dışı yaptığınız programı geri açıp diğerini kapatın. Hata bitseye kadar bu işleme devam edin.

Başlangıçta çalışan programı sırayla devre dışı bırakıp sistemi yeniden başlatın. Her yeniden başlatma yaptığınız zaman devre dışı yaptığınız programı geri açıp diğerini kapatın. Hata bitseye kadar bu işleme devam edin.
Hocam dediğinizi anlayamadım. Konuyu biraz daha açabilir misiniz?

Görev Yöneticisi üzerinde başlangıçta çalışan programlar var, onları diyorum.

Oraya girip 1 program kapatıp PC'yi yeniden başlatın. Sonra hata verirse yine kapattığınız programı geri etkinleştirin, sonra diğerini devre dışı bırakıp tekrar yeniden başlatın. Hata verme olayı bitseye kadar bu şekilde devam edin.

Dediğim alan burası;

1683102751824.png

Görev Yöneticisi üzerinde başlangıçta çalışan programlar var, onları diyorum.

Oraya girip 1 program kapatıp PC'yi yeniden başlatın. Sonra hata verirse yine kapattığınız programı geri etkinleştirin, sonra diğerini devre dışı bırakıp tekrar yeniden başlatın. Hata verme olayı bitseye kadar bu şekilde devam edin.

Dediğim alan burası;

Eki Görüntüle 1764497
hocam zaten hali hazırda benim bu başlangıçtakiler devre dışıydı(win defender hariç). Dediklerinizi teker teker yaptım ama ne fayda yine hata veriyor.

programını indirin.
Autoruns64.exe çalıştırın. Açılışta ne yükleniyorsa soyunu sopunu döker.
Gereksiz birşey var mı bakın. Anlamadıysanız resimlerini buraya atın bakalım.
Hocam böyle bir ekran geldi buradan sonra ne yapacağız?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-03 164244.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-03 164244.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 36
  • resim_2023-05-03_170051808.png
    resim_2023-05-03_170051808.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı