S Simsimi Femtopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Başlıkta da gördüğünüz üzere, PC açılırken CMD açılıyor. Bilgisayarda virüs mü var? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.069 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 30 Mayıs 2021 #11 N'olur n'olmaz diye Kaspersky ile tam tarama yapın. Artı 0 Eksi
KS KS S Simsimi Femtopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #12 InternetciMen dedi: O zaman normal, fakat bazı virüsler başlangıç kısmında gözükmüyor. Onun için Malwarebytes ile tam tarama yapın virüs varsa bulur zaten. Genişletmek için tıkla... Ama ben de ESET antivirüs var lisanslı Lypher dedi: Hocam eğer başlangıçta Windows command diye bir şey varsa normal fakat yoksa anormal virüs taraması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: O zaman normal, fakat bazı virüsler başlangıç kısmında gözükmüyor. Onun için Malwarebytes ile tam tarama yapın virüs varsa bulur zaten. Genişletmek için tıkla... Ama ben de ESET antivirüs var lisanslı Lypher dedi: Hocam eğer başlangıçta Windows command diye bir şey varsa normal fakat yoksa anormal virüs taraması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yok.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 30 Mayıs 2021 #13 Simsimi dedi: Ama ben de ESET antivirüs var lisanslı. Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O zaman ondan tam tarama yapın. Virüs çıkmaz ise PC temiz ve normal demektir içiniz rahat etsin. Artı 0 Eksi
Simsimi dedi: Ama ben de ESET antivirüs var lisanslı. Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... O zaman ondan tam tarama yapın. Virüs çıkmaz ise PC temiz ve normal demektir içiniz rahat etsin.
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 30 Mayıs 2021 #14 Simsimi dedi: Ama ben de ESET antivirüs var lisanslı Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ne Kaspersky ne de ESET şu an ihtiyacımızı görmeyecek. Malwarebytes indirip Windows Güvenli Mod'da tam tarama yapın. Artı 0 Eksi
Simsimi dedi: Ama ben de ESET antivirüs var lisanslı Öyle bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ne Kaspersky ne de ESET şu an ihtiyacımızı görmeyecek. Malwarebytes indirip Windows Güvenli Mod'da tam tarama yapın.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 30 Mayıs 2021 #15 Lypher dedi: Hocam eğer başlangıçta Windows command diye bir şey varsa normal fakat yoksa anormal virüs taraması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin konuşmayın, bazı programlar başlangıçta CMD açarak açılır. Artı 0 Eksi
Lypher dedi: Hocam eğer başlangıçta Windows command diye bir şey varsa normal fakat yoksa anormal virüs taraması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Emin konuşmayın, bazı programlar başlangıçta CMD açarak açılır.
KS KS S Simsimi Femtopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #16 InternetciMen dedi: O zaman ondan tam tarama yapın. Virüs çıkmaz ise PC temiz ve normal demektir içiniz rahat etsin. Genişletmek için tıkla... Virüs taramasında bir şey çıkmadı Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: O zaman ondan tam tarama yapın. Virüs çıkmaz ise PC temiz ve normal demektir içiniz rahat etsin. Genişletmek için tıkla... Virüs taramasında bir şey çıkmadı
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 30 Mayıs 2021 #17 Simsimi dedi: Virüs taramasında bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman içiniz rahat edebilir, iyi günler. Artı 0 Eksi
Simsimi dedi: Virüs taramasında bir şey çıkmadı. Genişletmek için tıkla... O zaman içiniz rahat edebilir, iyi günler.
E Emiralp Yiğit Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 104 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #18 InternetciMen dedi: Emin misiniz? Başlangıçta başlayan virüsler var. Görev yöneticisi başlangıç kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Evet ben öyle olduğunu düşünüyorum. Başlangıçta CMD açılmasında bir sıkıntı yok, ancak şikayette bulunan kişi rahatsız oluyorsa bunu CMD'den komut yardımıyla kapatabilir. Nasıl kapatıldığını şikayette bulunan kişi YouTube'tan araştırabilir. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Emin misiniz? Başlangıçta başlayan virüsler var. Görev yöneticisi başlangıç kısmını atın. Genişletmek için tıkla... Evet ben öyle olduğunu düşünüyorum. Başlangıçta CMD açılmasında bir sıkıntı yok, ancak şikayette bulunan kişi rahatsız oluyorsa bunu CMD'den komut yardımıyla kapatabilir. Nasıl kapatıldığını şikayette bulunan kişi YouTube'tan araştırabilir.