Windows açılırken Gri ekran oluyor

keremartn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayara ekran geliyor ilk başta klasik anakart markasının ekranı geliyor. Ondan sonra Windows penceresine gelmeden gri ekran oluyor. Fakat şanlıysam bazen direkt açılıyor. Gri ekran gelmiyor. Neye göre açılıp açılmadığını bilmiyorum. Sizce sorun nerede olabilir?

Bilgisayara ekran geliyor ilk başta klasik anakart markasının ekranı geliyor. Ondan sonra Windows penceresine gelmeden gri ekran oluyor. Fakat şanlıysam bazen direkt açılıyor. Gri ekran gelmiyor. Neye göre açılıp açılmadığını bilmiyorum. Sizce sorun nerede olabilir?

Sistem özellikleri ve Windows sürümü nedir?

Anlatımına göre şansına bağlı windows booting oluyor. Donanım testi yapmakta bu noktada önemli. Flash belleğin vs. var ise WinPE ile önyükleme yaparak ram işlemci ssd testlerini gerçekleştir. Bilgisayarında yedeğini almana ihtiyaç duymadığın verilerin yoksa temiz bir kurulum yapmayıda deneyebilirsin. %82 sağlığında bir ssd kötü bir durumda değildir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı