Windows açılırken mavi ekran veriyor

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Normal bir şekilde YouTube'dan video izlerken değişik sesler gelmeye başladı ve PC aşırı kastı sonra korktum tabii, güç düğmesine basılı tutup kapattım. Sistemi açtığımda ise bir dosya denetimi falan gibi bir şey yaptı, tam anlayamadım. Bu denetleme işlemi 3 adımdan oluşuyordu. Neyse işte denetim bitti, sistem resett attı ve mavi ekran geldi. Sonra reset attı, yine mavi ekran reset atıyor. Sonra seçenek ekranı geliyor. Windows'u normal başlat güvenli modla başlat falan diye. Ben şu an normal olarak başlatamıyorum. Güvenli mod ile girebildim sisteme.

Minidump dosyaları:

Son düzenleyen: Moderatör:
[CODE title="Minidump"]VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
Arguments:
Arg1: fffffa800ad56010, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff88003a0cb30, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg3: ffffffffc0000001, Optional error code (NTSTATUS) of the last failed operation.
Arg4: 0000000000000003, Optional internal context dependent data.
[/CODE]

Teşekkürler deneyeceğim

Ama orijinal sitesinden indirmiştim driver ı neden böyle bir şey oldu?
Bir De AMD'nin orijinal Driver Silme programını kullanarak silsem bir sorun olur mu?

Temiz kurulum nasıl yapılıyor

Güvenli mod ile dosya indiremiyorum ki indirme tuşuna basıyorum hiçbir şey olmuyor

Normal mod a giremiyorum ki işte girerken mavi ekran alıyorum.
Normal güvenli mod diyorsan onda da internete bağlanılmıyor.

Ekran kartı sürücüsünü; telefonundan indirip USB ile bilgisayara atıp dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…