Windows açılırken mavi ekran veriyor

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Normal bir şekilde YouTube'dan video izlerken değişik sesler gelmeye başladı ve PC aşırı kastı sonra korktum tabii, güç düğmesine basılı tutup kapattım. Sistemi açtığımda ise bir dosya denetimi falan gibi bir şey yaptı, tam anlayamadım. Bu denetleme işlemi 3 adımdan oluşuyordu. Neyse işte denetim bitti, sistem resett attı ve mavi ekran geldi. Sonra reset attı, yine mavi ekran reset atıyor. Sonra seçenek ekranı geliyor. Windows'u normal başlat güvenli modla başlat falan diye. Ben şu an normal olarak başlatamıyorum. Güvenli mod ile girebildim sisteme.

Minidump dosyaları:

Son düzenleyen: Moderatör:

AMD clean up Utility kullansam DDU yerine bir şey fark eder mi önceden de öyle yapıp driverı silmiştim sonra yeni drvierı kurduktan sonra böyle olmaya başladı oyunlarda hiç olur olmadık yerlerde mavi ekran almaya başlamıştı
Bir de sistem geri yükleme yapıp 2 gün öncesine gitsem yine mavi ekran alır mıyım
Eğer almazsam hemen sileceğim driverı

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,7 KB · Görüntüleme: 56
AMD clean up Utility kullansam DDU yerine bir şey fark eder mi önceden de öyle yapıp driverı silmiştim sonra yeni drvierı kurduktan sonra böyle olmaya başladı oyunlarda hiç olur olmadık yerlerde mavi ekran almaya başlamıştı.
Bir de sistem geri yükleme yapıp 2 gün öncesine gitsem yine mavi ekran alır mıyım?
Eğer almazsam hemen sileceğim driverı.

DDU daha temiz sürücü kaldırıyor. Muhtemelen sistemi geri yüklemen hata almanın önüne geçemiyecektir. Dediklerimi uyguladın mı?

DDU daha temiz sürücü kaldırıyor. Muhtemelen sistemi geri yüklemen hata almanın önüne geçemiyecektir. Dediklerimi uyguladın mı?

Hayır uygulayamadım telefonu kablo ile bilgisayara bağlıyorum hatta telefondan dosya aktarımı moduna geçiyorum fakat algılamıyor sadece sol altta aygıt yazılımı yüklendi yazıyor.
Ve telefondan DDU'yu PC'ye aktaramadığım için şu şekilde silsem normal olarak sisteme girebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    84,3 KB · Görüntüleme: 41
  • asd.PNG
    asd.PNG
    69,2 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Ekran kartınız bozulmuş muhtemelen, bu rehberdekileri uygular mısınız? Test sonuçlarını paylaşın.
Bulunan Hatalar:

[CODE title="1"]VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
Arguments:
Arg1: fffffa8008389010, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff88003f59b30, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg3: ffffffffc0000001, Optional error code (NTSTATUS) of the last failed operation.
Arg4: 0000000000000003, Optional internal context dependent data.[/CODE]

[CODE title="2"]VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Arguments:
Arg1: fffffa800879b010, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff88004096b30, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg3: ffffffffc0000001, Optional error code (NTSTATUS) of the last failed operation.
Arg4: 0000000000000003, Optional internal context dependent data.
[/CODE]
Hayır uygulayamadım telefonu kablo ile bilgisayara bağlıyorum hatta telefondan dosya aktarımı moduna geçiyorum fakat algılamıyor sadece sol altta aygıt yazılımı yüklendi yazıyor.
Ve telefondan DDU'yu PC'ye aktaramadığım için şu şekilde silsem normal olarak sisteme girebilir miyim?

Dene bakalım.

Ekran kartınız bozulmuş muhtemelen, bu rehberdekileri uygular mısınız? Test sonuçlarını paylaşın.
Bulunan Hatalar:

[CODE title="1"]VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Arguments:
Arg1: fffffa8008389010, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff88003f59b30, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg4: 0000000000000003, Optional internal context dependent data.[/CODE]

[CODE title="2"]VIDEO_TDR_FAILURE (116)
Arguments:
Arg1: fffffa800879b010, Optional pointer to internal TDR recovery context (TDR_RECOVERY_CONTEXT).
Arg2: fffff88004096b30, The pointer into responsible device driver module (e.g. owner tag).
Arg4: 0000000000000003, Optional internal context dependent data.
[/CODE]

Hocam bende öyle bir şey yok AMD Catalyst Control panel var onu açmaya çalışırkende bu hatayı alıyorum
Bir de burada hangisine basmalıyım yanlış bir şey yapmak istemiyorum

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    9,9 KB · Görüntüleme: 43
  • asdd.PNG
    asdd.PNG
    13,2 KB · Görüntüleme: 42
Hocam bende öyle bir şey yok AMD Catalyst Control panel var onu açmaya çalışırkende bu hatayı alıyorum.
Bir de burada hangisine basmalıyım yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Tüm sürümler butonuna bas, ardından bilgisayarı normal modda başlatmayı dene. Olmazsa, BIOS ayarlarını varsayılan'a sıfırla.

Tüm sürümler butonuna bas, ardından bilgisayarı normal modda başlatmayı dene. Olmazsa, BIOS ayarlarını varsayılan'a sıfırla.

BIOS nasıl sıfırlanıyor PC'den anlarımda BIOS'tan pek anlamam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı