Windows açılmıyor

Bora btt

Centipat
Daha fazla  
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
Hdd var tam bilmiyorum
Ekran kartı
Amd
Anakart
?
İşlemci
?intel degil
Selam ve iyi günler, benim bilgisayarim kacak Enterprise surunmunde ve artik kullanilamiyor. Bende Chrome OS Flex kurmayi dusunuyorum fakat yardim lazim. Bilgisayar aciliyor ama icine herhangi bir şey kuramam (Windows acilmiyor) ben Chrome OS Flex'i arkadasimin bilgisayarindan indirsem kendi bilgisayarimda kullanabilir miyim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam ve iyi günler, benim bilgisayarim kacak Enterprise surunmunde ve artik kullanilamiyor. Bende Chrome OS Flex kurmayi dusunuyorum fakat yardim lazim. Bilgisayar aciliyor ama icine herhangi bir şey kuramam (Windows acilmiyor) ben Chrome OS Flex'i arkadasimin bilgisayarindan indirsem kendi bilgisayarimda kullanabilir miyim acaba?

ISO'ya yazdırp flash bellek ile temiz kurulum yapabilirsiniz ve Windows kurabilirsiniz.

ISO'ya yazdırp flash bellek ile temiz kurulum yapabilirsiniz ve Windows kurabilirsiniz.

Basit bir islem midir acaba pek bilgili degilim bu konularda Ubuntu kurar gibi mi kurmaliyim.

Güvenli modda çalıştırmayı denedinizmi.
Bikgisaya kullanilamiyor sadece calisan bulunamadi diyor ve tek cozumu reset atmak bende reset atmak istemiyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı