Windows açılmıyor

Elvina

Hectopat
Yer
Türkiye
RAM
16
SSD veya HDD modeli
512
Ekran kartı
RTX 4050
Anakart
ASUS
İşlemci
Ryzen 7
Dün Real Madrid-Barcelona maçını izleyip kapattım bugün otomatik onarım falan diyor açılmıyor. Gelen sorun giderme ekranından ne sıfırlanıyor ne düzeltiliyor öyle kaldı. Ne yapmalıyım bütün dosyalar silinecek mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Elvina
Sisteme güç verdikten yaklaşık 5 saniye sonra güç düğmesine basarak kapatın. Bu işlemci 6-7 kere tekrarlayın ve sizi şu ekrana yönlendirmesi gerekli:
1730057441375.png

Bu ekrandan güvenli moda girip masaüstüne erişim sağlamayı deneyin, daha sonra normal bir şekilde çalıştırın bir de.

@Elvina
Sisteme güç verdikten yaklaşık 5 saniye sonra güç düğmesine basarak kapatın. Bu işlemci 6-7 kere tekrarlayın ve sizi şu ekrana yönlendirmesi gerekli:
Eki Görüntüle 2338603

Bu ekrandan güvenli moda girip masaüstüne erişim sağlamayı deneyin, daha sonra normal bir şekilde çalıştırın bir de.
Hocam bu ekrana erişebiliyorum ama ne güvenli modda başlatabiliyorum ne sıfırlanıyor hata veriyor. Bitlocker şifresi istiyor doğru giriyorum ama dediğim gibi işlem yapılmıyor. Çarşamba günü Windows 11 usb ile tekrar yükleyeceğim.

@OrayBey hocam ramleri söküp taktım hatta taktığım ekstra rami söküp birde öyle denedim olmadı. Bu olay olmadan 1 hafta önce okul için Microsoft sql server diye uygulama indirdim sonra onu kaldırırken mavi ekran verip yeniden başlamıştı. Acaba o program yüzünden falan böyle olurmu diye de düşündüm. Neyse artık bilgisayarı formatlayacam iki saat kurulumla uğraşırım artık

Son düzenleme:
Hocam bu ekrana erişebiliyorum ama ne güvenli modda başlatabiliyorum ne sıfırlanıyor hata veriyor. BitLocker şifresi istiyor doğru giriyorum ama dediğim gibi işlem yapılmıyor. Çarşamba günü Windows 11 USB ile tekrar yükleyeceğim.

@OrayBey hocam RAM'leri söküp taktım hatta taktığım ekstra RAM'i söküp bir de öyle denedim olmadı. Bu olay olmadan 1 hafta önce okul için Microsoft SQL server diye uygulama indirdim sonra onu kaldırırken mavi ekran verip yeniden başlamıştı. Acaba o program yüzünden falan böyle olur mu diye de düşündüm. Neyse artık bilgisayarı formatlayacağım iki saat kurulumla uğraşırım artık.

Donanımsal tarafında RAM ile bir alakası yok. SSD'niz bozuldu veya Windows'unuz çöktü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı