Öncelikle merhabalar bilgisayar benim değil. Bir admin bir de guest hesabı var ve ben guest hesabındayım ancak hiçbir şey yükleyemiyorum admin onayı olmadığı için şifreyi silmeden admin hesabının şifresini nasıl öğrenebilirim?
UnuttuÄunuz Windows Kullanıcı Hesabı Åifresini bu video rehberimiz ile kolayca öÄrenebilirsiniz. Windows Åifresi her ne kadar bilgisayarınızdaki verilerin
Ön yargı mı? PC benim değil diyorsunuz, belki çaldın ya da yakınının bakmanı istemediği için konu açtın. PC senin olmadığı halde şifre kırma ile ilgili konu açman insanı düşündürüyor.
Ön yargı mı? PC benim değil diyorsunuz, belki çaldın ya da yakınının bakmanı istemediği için konu açtın. PC senin olmadığı halde şifre kırma ile ilgili konu açman insanı düşündürüyor.
Gerçekten mi Sizce de çalsam format atmayı veya direkt harddiski çıkarıp kendi harddiskimi takmak daha kolay olmaz mı Üzgünüm yanlış izlenim verdiğim için.
Gerçekten mi sizce de çalsam format atmayı veya direkt harddiski çıkarıp kendi harddiskimi takmak daha kolay olmaz mı üzgünüm yanlış izlenim verdiğim için.