Windows "Admin" Hesabının Şifresini Öğrenme

İsimsizAB

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar bilgisayar benim değil. Bir admin bir de guest hesabı var ve ben guest hesabındayım ancak hiçbir şey yükleyemiyorum admin onayı olmadığı için şifreyi silmeden admin hesabının şifresini nasıl öğrenebilirim?

Eğer USB'den boot edebiliyorsan ve hesap de Microsoft hesabı değilse bu yöntemle öğrenebilmen gerek:

Bilgisayar sizin değilse şifreyi ne yapacaksınız?
Bırakalım bunun hesabını yakalanınca versin.

Neden her şeyde bir art niyet arıyorsunuz anlamıyorum önyargılarınızı kırmalıdınız
Herneyse teşekkür ederim.

Ön yargı mı? PC benim değil diyorsunuz, belki çaldın ya da yakınının bakmanı istemediği için konu açtın. PC senin olmadığı halde şifre kırma ile ilgili konu açman insanı düşündürüyor.

Ön yargı mı? PC benim değil diyorsunuz, belki çaldın ya da yakınının bakmanı istemediği için konu açtın. PC senin olmadığı halde şifre kırma ile ilgili konu açman insanı düşündürüyor.

Gerçekten mi 😂😂 Sizce de çalsam format atmayı veya direkt harddiski çıkarıp kendi harddiskimi takmak daha kolay olmaz mı 😂 Üzgünüm yanlış izlenim verdiğim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerçekten mi 😂😂 sizce de çalsam format atmayı veya direkt harddiski çıkarıp kendi harddiskimi takmak daha kolay olmaz mı 😂 üzgünüm yanlış izlenim verdiğim için.

Yok hocam sıkıntı yok. Belki içinde önemli dosya vardır. Benim için sıkıntı olmaz ama belki başkaları sıkıntı çıkarabilir, siz daha dikkatli olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı