Çözüldü Windows ağ bağdaştırıcısı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Erhan Akın

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarıma format attım. Kablolu internetim olmasına rağmen üzerinde çarpı işareti çıkıyor ve bağlanmıyor. Bu sorunu nasıl çözerim?

Çözüm
Ne gibi bir hata veriyor? Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Buradan işletim sistemine uygun olan Auto Installation Program'ı indirip kurulum yapmayı dene bir de. Setup dosyasını çalıştıracaksın klasördeki.

Hocam detaylı anlatayım şöyle oluyor. Bilgisayarı Windows 10 yaptığımda sıkıntı olmuyor kablolu bağlanabiliyorum. Windows 7 yapınca interneti görmüyor çarpı çıkıyor. Sorun gider dediğimde de ağ bağdaştırıcısı bulunamadı diyor. Sürücü indirmeye çalıştığımda da hata veriyor. Yine Windows 7 yaptığımda böyle bir hata vermişti bilgisayarcıya götürdüğümde halletti.
Ne gibi bir hata veriyor? Aygıt yöneticisinde gözüküyor mu? Buradan işletim sistemine uygun olan Auto Installation Program'ı indirip kurulum yapmayı dene bir de. Setup dosyasını çalıştıracaksın klasördeki.

Hocam verdiğiniz linki indirdim, kurdum ve sorunum çözüldü. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
@KITT hocam bendede game pad kod 10 hatası veriyo 1 tane ünlem işareti var usb giriş aygıtı game pad de sorun yoktu kullanıyordum sabah taktım ama hoparlör olraka algıladı donanım kimliği paylaşabilirim onları nas yapıcağımı anlamadım anlatabilirseniz sevinirim

@KITT hocam bendede game pad kod 10 hatası veriyo 1 tane ünlem işareti var usb giriş aygıtı game pad de sorun yoktu kullanıyordum sabah taktım ama hoparlör olraka algıladı donanım kimliği paylaşabilirim onları nas yapıcağımı anlamadım anlatabilirseniz sevinirim
Detaylı bir şekilde yeni bir konu açarsan daha iyi olur. Donanım kimlikleri, ekran görüntüleri vs. konuda olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı