Windows Anlık Olarak Takılıyor

Maalesef hocam, eski RAM' lerim DDR3.
Intel'in RAM'ler ile sıkıntısı yok. Keşke AMD'nin de böyle bir sıkıntı olmasa diyorum hep. Uyumluluk listesine bakmak şart oldu. Ona göre RAM seçip beğeniyoruz. Düzeltmeleri lazım en yakın zamanda.
@Recep Baltaş @Ali Güngör Yardımcı olabilir misiniz?

Bende Intel' den Ryzen' a geçeyim dedim. 3000 serisi genel olarak beğenilmiş, hem de fiyat/ performans diye. Pişman etmez umarım diyordum ama etmeye başladı bile.

Bende Intel' den Ryzen' a geçeyim dedim. 3000 serisi genel olarak beğenilmiş, hem de fiyat/ performans diye. Pişman etmez umarım diyordum ama etmeye başladı bile.
Cool 'n Quiet modunu denediniz mi hiç? Ayrıca RAM'in MHz'sini 3000'e indirebilir misiniz?

Ben de İntel sistem de formattan sonra aynı sorunu yaşamaya başladım ben ssd den oluyor diye tahmin ediyorum kendi sistemim de çünkü photoshop açarken vs de sesler bozuluyor yani bir dosyayı okumaya başladığında oluyor bende bu sorun.

Sabit 3000'e çıkarıp öyle deneyin.
Deniyorum hocam.

Yabancı forumlarda aynı problemi yaşayan birisi SSD değiştirdim, düzeldi demiş. Ben de şüphelendim ama parça değişiminden önce böyle bir sıkıntım yoktu. Belki SSD firmware ile Ryzen arasında bir uyumluluk sıkıntısı vardır.

Oyunları Test ettikten sonra tekrar yazabilir misiniz?

Oyunları Test ettikten sonra tekrar yazabilir misiniz?
RAM frekansı 3000 Mhz denedim yine takılma oluyor.
Bu arada SSD' yi de benchmark testine soktum, %100 kullanımda iken 2.5 - 3 dakika boyunca boyunca herhangi bir takılma olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…