Windows Anlık Olarak Takılıyor

RAM frekansı 3000 Mhz denedim yine takılma oluyor.
Bu arada SSD' yi de benchmark testine soktum, %100 kullanımda iken 2.5 - 3 dakika boyunca boyunca herhangi bir takılma olmadı.
Monitörünüzün Marka Modeli nedir acaba? Kaç P'de kullanıyorsunuz? RAM'ler anakart'ta hangi DIMM'lere takılı?

Bu donma ve drrt sesi çıkma sorunu genelde hep MSI anakartlar da oluyor benim de MSI 970 Gaming anakartımda vardı aynı sorun. Anakartın yazılımlarından kurdunuz mu sisteme hiç yardımcı yan uygulamaları olur ya genelde.

144Hz'i hiç düşürüp denediniz mi peki?
En son olarak DIMM A2 ve B2'de ise A1 ve B1'e takıp deneyebilir misiniz?
DIMM yerlerini değiştirip, 1 ve 3' e taktım ama keşke takmasaydım. Ram profillerini sıfırlamadan değiştirdiğim için sanırım bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Ne 1. ve 3. soketlerde ne de 2. ve 4. soketlerde :/

DIMM yerlerini değiştirip, 1 ve 3' e taktım ama keşke takmasaydım. Ram profillerini sıfırlamadan değiştirdiğim için sanırım bilgisayarıma görüntü gelmiyor. Ne 1. ve 3. soketlerde ne de 2. ve 4. soketlerde :/
Elektriği kesip içindeki elektriği boşaltın. BIOS'un pilini çıkarıp biraz bekleyin. 2. ve 4. soketlere geri takın. BIOS'u sıfırlayacaktır. Tekrar açın.

Elektriği kesip içindeki elektriği boşaltın. BIOS'un pilini çıkarıp biraz bekleyin. 2. ve 4. soketlere geri takın. BIOS'u sıfırlayacaktır. Tekrar açın.
Pili çıkardığımda BIOS sürümüm de sıfırlanıyor mu ?
Eğer öyleyse farklı bir çözüm bulmam gerekiyor, çünkü anakartımda Ryzen 3000 serisi için sürüm yüklü ve Flash BIOS özelliği yok.

Pili çıkardığımda BIOS sürümüm de sıfırlanıyor mu ?
Eğer öyleyse farklı bir çözüm bulmam gerekiyor, çünkü anakartımda Ryzen 3000 serisi için sürüm yüklü ve Flash BIOS özelliği yok.
Evet. Fabrika sürümüne geri dönüyor. O zaman pili çıkarmadan elektrik yükünü boşaltın sonra tekrar takın RAM'leri. Tek tek takın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı