Windows arama kısmı çalışmıyor

Mustafa KALENDER

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2X2 1333MHZ
SSD veya HDD modeli
Segate 1tb
Ekran kartı
Asus Eah6570
Anakart
Asus p5g41t-m lx
İşlemci
Quad Core 8300 2.96 Ghz
Windows 10 Pro kullanıyorum, arama çubugu çalışmıyor. İnternette ne video varsa izledim ama nafile çalışmadı, masaüstünde uygulama olmadıgı için hiçbir şeye giremiyorum.

Hocam aratma sorunu için bu makaledeki adımları uygular mısınız? Linke tıklayın.

KMspico ile etkinleştirilen bilgisayarlar için Malwarebytes indirin ve KMspico dosyalarının kaldırıldığına emin olun, ardından aşağıdaki adımlar ile mevcut anahtarı temizleyin ve alacağınız orjinal anahtar ile Windows'u etkinleştirin.

1. Win+S ile cmd'yi aratın, yönetici olarak başlatın.

2. slmgr /upk yazın ve bu işlemin tamamlanmasını bekleyin.
Bu, mevcut ürün anahtarını Windows'tan kaldıracak ve cihazı lisanssız bir duruma getirecektir. Ardından;

3. slmgr /cpky yazın ve bu işlemin tamamlanmasını bekleyin.
Bu, ürün anahtarını hala kayıt defterinde ise silecektir. Ardından;

4. slmgr /rearm yazın ve bu işlemin tamamlanmasını bekleyin.
Bu, Windows etkinleştirme zamanlayıcılarını sıfırlamak içindir, böylece yeni kullanıcılar anahtarı girdiklerinde Windows'u etkinleştirmeleri istenir.

Bu adımlar ilgili sistemi lisanslandırmadan önceki durumuna geri getirmelidir. Kaynak (Türkçe'ye çevirildi, düzenlendi.)
Bu yöntemler işinize yaradıysa lütfen mesajımı çözüm olarak işaretleyin 😊

Hocam aratma sorunu için bu makaledeki adımları uygular mısınız? Linke tıklayın.

KMSpico ile etkinleştirilen bilgisayarlar için Malwarebytes indirin ve KMSpico dosyalarının kaldırıldığına emin olun, ardından aşağıdaki adımlar ile mevcut anahtarı temizleyin ve alacağınız orijinal anahtar ile Windows'u etkinleştirin.

Bu yöntemler işinize yaradıysa lütfen mesajımı çözüm olarak işaretleyin 😊

Denedim bunu dun gece ama gene olmadı.

Arama kısmına bastıgımda donuyor sonra kapanıyor bise yazınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı