Windows aşırı geç yanıt veriyor

Çok net söyleyemem şu an ama az sonra kapatıp açar test ederim. 20 saniyenin üstünde olduğunu pek sanmıyorum.

Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamaları kısmından bakın hocam sağ üst kısımda yazıyor.

Görünürde bir sorun yok hocam SSD nizde. size önerim temiz kurulum ile Windows 11 yükleyin driverlerınızı da güzelce yükleyin bios da güncelleyin. devam ederse yazın yardımcı oluruz.

Laptop modelinizi de söyler misiniz hocam okuma yazma sonuçlarını kontrol edeyim.

Görünürde bir sorun yok hocam SSD nizde. Size önerim temiz kurulum ile Windows 11 yükleyin driverlerınızı da güzelce yükleyin BIOS da güncelleyin. Devam ederse yazın yardımcı oluruz.

Yani bilgisayarı sıfır alınmışa çevirip ilk aldığım gün nasıl Windows 10 kurduysam Windows 11 mi kurayım? (FreeDOS almıştım)

Yani bilgisayarı sıfır alınmışa çevirip ilk aldığım gün nasıl Windows 10 kurduysam Windows 11 mi kurayım? (FreeDOS almıştım)

Aynen, Rufus ile belleğe Windows'u yazdıktan sonra PC'ye boot et Windows hangi SSD'ye kuracağını sorduğunda bana fotoğraf at nasıl biçimlendireceğini söyleyeyim. Technopat kanalında nasıl USB'ye Windows yazacağınla ilgili video var Windows 11 yükleme yaz çıkar.

Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 82K200T4T​

Yalnız hocam, nasıl oldu hiçbir fikrim yok ama sorun çözüldü. AMD Software'i Adrenalin'e yükselttim belki de onunla ilgilidir. Çok çok teşekkür ederim ilginiz için. İyi geceler, sağlacakla kalın.

Rica ederim, İyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…