Formattan daha büyük nasıl bir sıfırlama yapılabilir ki?
Daha temiz bir format yapar diye biliyorum yanı arkadaşlarım bana diyordu.
Formattan daha büyük nasıl bir sıfırlama yapılabilir ki?
Ben bu işlerle genelde bilgisayarcı uğraşır diye biliyordum zaten genelde de öyle yapıyorum.
Yok hocam çok kolay iş bilgisayarcıya gerek yok bence bilgisayarcı 75-100 TL falan alır boş yere.
Hocam formatın büyüğü küçüğü olmaz.Daha temiz bir format yapar diye biliyorum yanı arkadaşlarım bana diyordu.
Yani o da doğru fakat flasha nasıl temiz Windows aktarabiliriz ki? Zaten flashlarda pahalı.
Zaten flashlarda pahalı.
Hocam diski 2'ye bölerek USB olmadan temiz kurulum yapabilirsiniz.
Rehber: USB bellek olmadan format atma
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere USB bellek olmadan nasıl temiz kurulum yapılacağını göstereceğim. Kendim gerçek bir bilgisayarda denedim ve herhangi bir sorun olmadan çalıştı. Aşağıdaki bazı fotoğraflar sanal makine ile çekilmiştir. Ek olarak bir programa ihtiyacımız yok. Ve bir şey olursa...www.technopat.net
Hocam diski 2'ye bölerek USB olmadan temiz kurulum yapabilirsiniz.
Rehber: USB bellek olmadan format atma
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere USB bellek olmadan nasıl temiz kurulum yapılacağını göstereceğim. Kendim gerçek bir bilgisayarda denedim ve herhangi bir sorun olmadan çalıştı. Aşağıdaki bazı fotoğraflar sanal makine ile çekilmiştir. Ek olarak bir programa ihtiyacımız yok. Ve bir şey olursa...www.technopat.net
Ben kendim ilk defa böyle bir şey duydum teşekkür artık USB'ye 120 TL vermeyeceğim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.