Bloodrexs Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #1 Bilgisayarımda ayarlara tıklıyorum hiçbir şekilde ayarlara girmiyor tıkladığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor ve düzelmiyor yardım eder misiniz?
Bilgisayarımda ayarlara tıklıyorum hiçbir şekilde ayarlara girmiyor tıkladığımda ekrana hiçbir şey gelmiyor ve düzelmiyor yardım eder misiniz?
horasanmeliki Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 118 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #2 Arama yerine Windows Güvenliği yazıp tıkladığında giriyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Bloodrexs Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #3 0[ jc j6 horasanmeliki dedi: Arama yerine Windows Güvenliği yazıp tıkladığında giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet giriyor horasanmeliki dedi: Arama yerine Windows Güvenliği yazıp tıkladığında giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yardim edermisiniz Son düzenleme: 13 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
0[ jc j6 horasanmeliki dedi: Arama yerine Windows Güvenliği yazıp tıkladığında giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet giriyor horasanmeliki dedi: Arama yerine Windows Güvenliği yazıp tıkladığında giriyor mu? Genişletmek için tıkla... Yardim edermisiniz
horasanmeliki Centipat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 118 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #4 Windows Güvenliği>Hesap Koruması>Dinamik Kilit>Dinamik Kilit Ayarlarına bastığınızda tepki veriyor mu? Alıntıdaki işlemleri de denemenizi öneririm. Windows ve I tuşlarına aynı anda basın. Bir çalıştır kutusu açmak için Windows ve R tuşlarına aynı anda basın ve tamam ms-settings: düğmesine basın. Yönetici haklarıyla bir Komut İstemi veya Powershell açın, Enter tuşuna start ms-settings: basın . Görev Çubuğundaki İşlem Merkezi simgesine ve ardından Tüm Ayarlar seçeneğine tıklayın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Windows Güvenliği>Hesap Koruması>Dinamik Kilit>Dinamik Kilit Ayarlarına bastığınızda tepki veriyor mu? Alıntıdaki işlemleri de denemenizi öneririm. Windows ve I tuşlarına aynı anda basın. Bir çalıştır kutusu açmak için Windows ve R tuşlarına aynı anda basın ve tamam ms-settings: düğmesine basın. Yönetici haklarıyla bir Komut İstemi veya Powershell açın, Enter tuşuna start ms-settings: basın . Görev Çubuğundaki İşlem Merkezi simgesine ve ardından Tüm Ayarlar seçeneğine tıklayın. Genişletmek için tıkla...
KS KS Bloodrexs Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #5 horasanmeliki dedi: Windows Güvenliği>Hesap Koruması>Dinamik Kilit>Dinamik Kilit Ayarlarına bastığınızda tepki veriyor mu? Alıntıdaki işlemleri de denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Dinamik kalite tıkladığımdada acilmiyor hiç bir sey windows + I da hiç bir şey çıkmıyor WINDOWS + R çalışıyor tek Artı 0 Eksi
horasanmeliki dedi: Windows Güvenliği>Hesap Koruması>Dinamik Kilit>Dinamik Kilit Ayarlarına bastığınızda tepki veriyor mu? Alıntıdaki işlemleri de denemenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Dinamik kalite tıkladığımdada acilmiyor hiç bir sey windows + I da hiç bir şey çıkmıyor WINDOWS + R çalışıyor tek
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2022 #6 Bu rehberi deneyin: DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
Bu rehberi deneyin: DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net