Bilgisayarımın işlemcisini değiştirdim fakat BIOS'ta yeni işlemcim gözükmesine rağmen Windows'ta yeni işlemcim gözükmüyordu. Forumda gördüğüm bir mesajda aygıt yöneticisinden işlemci çekirdeklerini silin, Windows'u yeniden başlatın düzelir diyordu. Yaptım bu işlemi, çekirdekleri sildikten sonra Windows kapandı ve hata verdi başlatılmıyor. Ne yapmam gerek acaba?
Eğer yeni bir işlemci taktıysanız kesinlikle tavsiye edilen dosyalarınızı yedekleyip temiz bir format atmaktır. Bilgisiyarınız açılırken onarım gösteriyorsa yapın geri yükleme noktanız varsa dönün ondan sonra temiz bir format ile bilgisayarınız stabil olacaktır teşekkürler.
Arkadaşlar ben Intel Core 2 Quad Q9550 işlemci aldım PC'ye taktım ve direkt çalıştırdım. Eski işlemcim ise Intel Core 2 Duo E7600. Bu BIOS'ta yeni taktığım gözüküyor ama Windows'u açtığımda görev yöneticisinde eski işlemci gözüküyor. Sebebi nedir?
Arkadaşlar ben Intel Core 2 Quad Q9550 işlemci aldım PC'ye taktım ve direkt çalıştırdım. Eski işlemcim ise Intel Core 2 Duo E7600. Bu BIOS'ta yeni taktığım gözüküyor ama Windows'u açtığımda görev yöneticisinde eski işlemci gözüküyor. Sebebi nedir?
Usb oluşturdum bugün arkadaşımın bilgisayarından. Usb den başlatmayı denedim gene olmadı. Fotoğrafları yükledim orda da gözüküyor, en son windows logosu gözüküyor, biraz bekliyor ve kapanıyor. Yardım edebilir misinizi?