ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 6 Kasım 2012 #51 Ne yapabilirim?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Kasım 2012 #52 ForAnAngeL dedi: Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çok basit. PC'nin hızlı açılmasını istiyorsan artık Windows 8 kullanacaksın Tamamen SSD ve hızlı açılış için optimize edilmiş bir işletim sistemi.
ForAnAngeL dedi: Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Çok basit. PC'nin hızlı açılmasını istiyorsan artık Windows 8 kullanacaksın Tamamen SSD ve hızlı açılış için optimize edilmiş bir işletim sistemi.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 7 Kasım 2012 #53 Şuan için bu mümkün değil. Korsan kullanmak istemiyorum ve orjinal için de şimdi para vermek istemiyorum. Çünkü kullandığım Win. 7 Home premium zaten orjinal. Disk birleştirme yapmadan parçalanan dosyaları kurtarmak mümkün mü?
Şuan için bu mümkün değil. Korsan kullanmak istemiyorum ve orjinal için de şimdi para vermek istemiyorum. Çünkü kullandığım Win. 7 Home premium zaten orjinal. Disk birleştirme yapmadan parçalanan dosyaları kurtarmak mümkün mü?