Windows başlangıçta değişik isimli uygulamalar var

Neden takılmayayım ki? Çince bir uygulamanın sistemim ne işi olabilir, korsan kullansam neyse.

Zararlı veya istenmeyen uygulama olsa taramada çıkardı, demek ki henüz hangisi olduğu bilmediğiniz meşru bir program buna sebep oluyor. İşkillenmeye, format atmaya gerek yok.

Autoruns programı ile girdilere bir göz atın.

Kardeşim Your Uninstaller programını indir kur, sol taraftaki menülerden startup manager kısmına tıkla. Orda başlangıçta açılan programlar falan gözüküyor. oradan belki ne ile alakalı olduğunu bulabilirsin ve kaldırabilirsin tıklayıp delete demen yeterli.

EBA canlı dersi kaldırmama rağmen gitmedi lanet şey.
Dediğim programı indirip kaldırın. EBA'yı kaldırmış olmanıza rağmen arkada kalıntı bırakmış olmalı. Ben Microsoft Teams programında çok yaşıyordum bunu. Programı kaldırmama rağmen başlangıçta açılan uygulamalarda "Program" isminde 1-2 tane resimsiz uygulama gözüküyordu. Dediğim şekilde kaldırıyorum ben de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı