mrcarrier Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #1 Windows başlamıyor. Burada bulunan birkaç çözümü denedim, çözemedim. Yardım edebilecek olan var mı? Verdiği hatayı bırakıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2021
Windows başlamıyor. Burada bulunan birkaç çözümü denedim, çözemedim. Yardım edebilecek olan var mı? Verdiği hatayı bırakıyorum.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.978 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 23 Temmuz 2021 #2 Hocam bu hata kodu belalı. En iyisi temiz kurulum yapın. Artı 0 Eksi
KS KS mrcarrier Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #3 Quantum9 dedi: Hocam bu hata kodu belalı. En iyisi temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Yapma be hocam be. Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Hocam bu hata kodu belalı. En iyisi temiz kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Yapma be hocam be.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.978 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 24 Temmuz 2021 #4 Belli başlı yollar internette de görmüşsünüzdür. Düzelse bile 5. Veya 6. Başlatmada tekrar çıkıyor :/ Artı 0 Eksi
Belli başlı yollar internette de görmüşsünüzdür. Düzelse bile 5. Veya 6. Başlatmada tekrar çıkıyor :/
KS KS mrcarrier Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2021 #5 Quantum9 dedi: Belli başlı yollar internette de görmüşsünüzdür. Düzelse bile 5. veya 6. başlatmada tekrar çıkıyor :/ Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok format o zaman :/ Quantum9 dedi: Belli başlı yollar internette de görmüşsünüzdür. Düzelse bile 5. veya 6. başlatmada tekrar çıkıyor :/ Genişletmek için tıkla... Hardiskgitmiş abi format atılmıyor gelde şimdi Türkiye'den GB 350 TL'ye 1 TB HDD al. Son düzenleme: 26 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Belli başlı yollar internette de görmüşsünüzdür. Düzelse bile 5. veya 6. başlatmada tekrar çıkıyor :/ Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok format o zaman :/ Quantum9 dedi: Belli başlı yollar internette de görmüşsünüzdür. Düzelse bile 5. veya 6. başlatmada tekrar çıkıyor :/ Genişletmek için tıkla... Hardiskgitmiş abi format atılmıyor gelde şimdi Türkiye'den GB 350 TL'ye 1 TB HDD al.