Windows başlatılıyor ekranında kalıyor ve kapanıyor

Sistem dosyaları zarar görmüş olmalı temiz kurulum yap.

Arkadaşlar ben mi bilmiyorum? Yani bu üyelerin sistemlerini öğrenebileceğimiz bir veritabanı falan mı var? Lütfen sisteminizi yazın. Ayrıyeten sistemde son zamanda olağan dışı bir şey yaptınız mı?
Windows'a son zamanda crackli bir şey mi indirdiniz.

Arkadaşlar ben mi bilmiyorum? Yani bu üyelerin sistemlerini öğrenebileceğimiz bir veritabanı falan mı var? Lütfen sisteminizi yazın. Ayrıyeten sistemde son zamanda olağan dışı bir şey yaptınız mı?
Windows'a sın zamanda crackli bir şey mi indirdiniz?
Hocam arkadaş sizden eski kayıt olmuş. :D (Sadece şaka yapıyorum)

Windows'a sın zamanda crackli bir şey mi indirdiniz?

Yalnızca işlemci fanı değiştirmiştim bilgisayarı 7aydır kullanmıyordum ve crackli hiçbir şey indirmedim dediğim gibi başka bir bilgisayara taktığımda SSD'nin içindeki dosyalara ulaşabiliyorum veya başka bir HDD/SSD taktığımda bilgisayar açılıyor sorun SSD fakat ne yapmalıyım bilmiyorum.

Yalnızca işlemci fanı değiştirmiştim bilgisayarı 7aydır kullanmıyordum ve crackli hiçbir şey indirmedim dediğim gibi başka bir bilgisayara taktığımda SSD'nin içindeki dosyalara ulaşabiliyorum veya başka bir HDD/SSD taktığımda bilgisayar açılıyor sorun SSD fakat ne yapmalıyım bilmiyorum.

SSD'yi başka bir bilgisayarda deneyin büyük ihtimalle Windows zarar görmüş içindeki.

Abicim adam sistem soruyor. Sistemini yazar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı