Windows Başlatılıyor Ekranında Mavi Ekran Sorunu

Oziii Kadir

Hectopat
Katılım
7 Haziran 2015
Mesajlar
92
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 ay önce bilgisayar topladım, Windows 10 kurdum sorun olmadı. Taa ki bugün Windows 7 kurana kadar. USB'ye yazdırdığım Win 7 imajını boot ederek SSD'ye normal kurulum yaptım. Ardından yeniden başlattı "Windows Başlatılıyor" ekranında mavi ekran verip yeniden başlatıyor. Bilgisayar güvenli modda falan da açılmıyor. Aynı imajı WD Blue harddiske kurdum, kurulum başarılı oldu ve sistem açıldı sorunsuz. Sizce sorun nedir?

Bileşenler:

i7 7700
GTX 1070
Samsung 850 Evo 250 GB
WD Blue 1 TB
Msi Z270 Gaming M5

@Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Zaten windows 10 kurdum sorun yok demiş. Şimdi kalkıpta niye windows 7 kurdun demenin bir anlamı oldugunu sanmıyorum tamamen tercih meselesi eğer windows10 ile alkalı bir sorun söz konusuysa zaten bu konuyu açmak yanlış olur. Örneğin hala evdeki 2 adet PC'de windows7 kurulu daha stabil ve daha sorunsuz oldugunu düşündügüm için kurmuştum.
Çözümü neden windows7 diye sorarak bulabilcegimizi zannetmiyorum.
 
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim dün windows 10 kurdum uefi ve bilgisayarı kapatmıştım. Bugün yine uğraşmak istiyorum. Dünkü Windows 7 UEFI destekli idi. Uefiden seçip boot ediyordum şuan farklı sorunsuz Windows 7 arıyorum ve mbr yapıp uefisiz kurmak istiyorum. Anlamadığım aynı imajı harddiske kurunca sorunsuz kuruluyor ama SSD ye kurmaya çalışınca mavi ekran veriyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı