Çözüldü Windows başlatta olan program ve 3 adlı dosya nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

joegolderg_132

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yanlışlıkla Windows başlata girdim ve karşıma 3 adlı ve program adlı iki dosya çıktı. Nedir bunlar? Anlamadım.

asdasd.PNG
sdsd.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bunlar daha önceden yüklü olan ve şu anda silinmiş bir program yahut oyuna ait kayıt defteri girdileri efendim. Başlangıçta otomatik çalışma iznine sahip oldukları için burada kalıntı bırakmışlar. İsterseniz HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run adresine kayıt defteri yöneticisi üzerinden gidip ilgili kayıtları silebilirsiniz ya da öylece bırakabilirsiniz.
Bunlar daha önceden yüklü olan ve şu anda silinmiş bir program yahut oyuna ait kayıt defteri girdileri efendim. Başlangıçta otomatik çalışma iznine sahip oldukları için burada kalıntı bırakmışlar. İsterseniz HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run adresine kayıt defteri yöneticisi üzerinden gidip ilgili kayıtları silebilirsiniz ya da öylece bırakabilirsiniz.

Çözüm
Bunlar daha önceden yüklü olan ve şu anda silinmiş bir program yahut oyuna ait kayıt defteri girdileri efendim. Başlangıçta otomatik çalışma iznine sahip oldukları için burada kalıntı bırakmışlar. İsterseniz HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run adresine kayıt defteri yöneticisi üzerinden gidip ilgili kayıtları silebilirsiniz ya D

Anladım hocam çok teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı