Windows belirtilen aygıta veya dosyaya erişemedi hatası

öylesinekişi

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütün oyunlarını Steam'den veya Epic Games'den indirdim bir tane bile korsan oyun indirmedim. Bugün ASUS TUF laptopum ilk defa siyah ekran verdi zor da olsa açtım sonra başlıktaki hataları verdi ve sürekli siyah ekran gelip gitti ve bunlar GTA 5 Türkçe yama indirdikten sonra oldu. Gerçekten deli oldum. Evde içi biraz dolu USB'ler var format atacağım fakat anakart Çipset driver kurmayı bilmiyorum ne yapmam lazım? Bu arada format atacak olursam Windows 11 kuracağım.

Arkadaşlar bütün oyunlarını Steam'den veya Epic Games'den indirdim bir tane bile korsan oyun indirmedim. Bugün ASUS TUF laptopum ilk defa siyah ekran verdi zor da olsa açtım sonra başlıktaki hataları verdi ve sürekli siyah ekran gelip gitti ve bunlar GTA 5 Türkçe yama indirdikten sonra oldu. Gerçekten deli oldum. Evde içi biraz dolu USB'ler var format atacağım fakat anakart çipset driver kurmayı bilmiyorum ne yapmam lazım? Bu arada format atacak olursam Windows 11 kuracağım.

Windows 11'den uzak durun hocam isterseniz ben kullanıyorum ama UEFI gibi şeyleri bilmiyorsanız bayağı uğraştırır.

Windows 11'den uzak durun hocam isterseniz ben kullanıyorum ama UEFI gibi şeyleri bilmiyorsanız bayağı uğraştırır.

Hocam UEFI onları biliyorum ASUS modu zaten şu an UEFI da. TPM 2.0 açık Secure Boot açık Windows defender her gün tarama yapıyorum gerçekten gram sebep yok tatilin ortasında böyle oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı