"Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi" hatası

Emir_0616

Decapat
Daha fazla  
Bu sorun ilk olarak OBS'den kayıt yaptığım videoları izleyememekle başladı. Bu hata çıkıp duruyordu. Sonradan ise artık Microsoft Store'daki yüklediğim bütün uygulamalarda aynı sorunu almaya başladım. (Spotify, lively wallpaper vb.) Bunu nasıl çözeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kullanıcı yetkileriyle alakalı bir ayar yaptınız mı veya yetki ayarını değiştirecek bir program kullandınız mı?

Bu rehberleri uygulayın. Olmaz ise kodları güvenli modda çalıştırın.

Denedim olmadı. Büyük ihtimal format atacağım. Ama 1 sorum daha olacak. Şu an Windows 11 kullanıyorum. Format usbsinin içinde Windows 10 var. Format attıktan sonra Windows 11'e geçmek doğru bir karar mı?

Denedim olmadı. Büyük ihtimal format atacağım. Ama 1 sorum daha olacak. Şu an Windows 11 kullanıyorum. Format usbsinin içinde Windows 10 var. Format attıktan sonra Windows 11'e geçmek doğru bir karar mı?

Yükseltme ile geçmenizi önermem çünkü hantal çalışabilir Microsoft'un Sitesinden Güncel Windows 11 ISO'sunu indirin ve Windows 11 Formatı atın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…