Windows birbirinden bağımsız 2 kullanıcı yapmak mümkün mü?

Arkadaşlar, sanırım birçok kişi anlamamış.
Arkadaş Windows üzerinde, hiçbir program olmaksızın iki kullanıcı oluşturmak istiyor. Windows Hello ekranında iki kullanıcı görmek istiyor.
Ve bu iki kullanıcının dosyalarının birbirinden bağımsız olmasını, birinin diğerine erişememesini istiyor.
Eline saglik cok guzel yazmışsın, bu konularda pek bilgim yok çok anlaşılır yazamamış olabilirim.

Sadece Microsoft Store uygulamalarini kullanmayacagim, ornegin Steam yüklü diger kullanicida da Steam yuklu oluyor.

Erişiyor?

Ayni anda calistirmak gibi bir isteğim yok tek ekranda istedigim zaman bir kurulumun calisabilecegi ama dosyalarin birbirleri arasinda paylasilmayacagi bir sistem.

O zaman dualboot yani 2.işletim sistemi olarak istediğin Windows'u kur.

Dualboot rehberi vs var mi onerebilecegin?
Dualbootdan kastimiz bu mudur hocam? Ben bunu yaptım ama yine de iki kurulum da birbirinin dosyalarina dosya yoneticisi ile erişebiliyor (windows kururlum usbsi ile ssdmi ikiye bolup bir kismina bir windows diger kismina baska bi windows kurdum)

Dosya Ekleri

• IMG_20220417_212957.jpg
    IMG_20220417_212957.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Dualboot rehberi vs var mi onerebilecegin?

Dualbootdan kastimiz bu mudur hocam? Ben bunu yaptım ama yine de iki kurulum da birbirinin dosyalarina dosya yoneticisi ile erişebiliyor (Windows kururlum USB'si ile ssdmi ikiye bolup bir kismina bir Windows diger kismina baska bir Windows kurdum)

Evet hocam buydu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı