- Makaleler
- 7
Bilgisayarıma Norton Utilities programını satın alıp kurdum. Ayarlarda gezerken kopya dosyaları bul tuşuna tıkladım, C'de yer açmak için tarama yaptım binlerce küçük kopyası olan dosya buldu. Onların hepsini sil dedim. Sonra PC bazı oyunlarda dll hatası verince dll indirip system32'ye attım fakat oyun yine hata verdi. Bende bilgisayarı yeniden başlat dedim ve karşıma eklerde mevcut olan hata geldi. Hiçbir türlü düzeltemedim. Windows güvenli mod'a bile boot olmuyor, hiç açılmıyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Elimde güncel Windows 10 USB’si mevcut. Dosyalarım benim için çok önemli, Sadece windows dosyalarını onarmak istiyorum.
Bir de aklıma bir fikir geldi. Madem windows dosyaları "c" deki Windows klasöründe kurtarma USB ile dosya panelini açıp , ondaki Windows klasörünü kopyalayıp "c" ye atsak olan dosyaları atla desek nasıl olur? Yani sistem düzelir mi onu merak ediyorum.
Hata Mesajı :
Bir de aklıma bir fikir geldi. Madem windows dosyaları "c" deki Windows klasöründe kurtarma USB ile dosya panelini açıp , ondaki Windows klasörünü kopyalayıp "c" ye atsak olan dosyaları atla desek nasıl olur? Yani sistem düzelir mi onu merak ediyorum.
Hata Mesajı :
Son düzenleyen: Moderatör: