Windows boot etmiyor

Makaleler
7
Bilgisayarıma Norton Utilities programını satın alıp kurdum. Ayarlarda gezerken kopya dosyaları bul tuşuna tıkladım, C'de yer açmak için tarama yaptım binlerce küçük kopyası olan dosya buldu. Onların hepsini sil dedim. Sonra PC bazı oyunlarda dll hatası verince dll indirip system32'ye attım fakat oyun yine hata verdi. Bende bilgisayarı yeniden başlat dedim ve karşıma eklerde mevcut olan hata geldi. Hiçbir türlü düzeltemedim. Windows güvenli mod'a bile boot olmuyor, hiç açılmıyor. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Elimde güncel Windows 10 USB’si mevcut. Dosyalarım benim için çok önemli, Sadece windows dosyalarını onarmak istiyorum.

Bir de aklıma bir fikir geldi. Madem windows dosyaları "c" deki Windows klasöründe kurtarma USB ile dosya panelini açıp , ondaki Windows klasörünü kopyalayıp "c" ye atsak olan dosyaları atla desek nasıl olur? Yani sistem düzelir mi onu merak ediyorum.

Hata Mesajı :
A6B8ECE5-74E5-43D7-BF7C-2D3508B0B358.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
''Bir de aklıma bir fikir geldi. Madem windows dosyaları "c" deki Windows klasöründe kurtarma USB ile dosya panelini açıp , ondaki Windows klasörünü kopyalayıp "c" ye atsak olan dosyaları atla desek nasıl olur? Yani sistem düzelir mi onu merak ediyorum. '' Bu dediğin mümkün değil. Kurtarma USB'si ile onarmayı dene. Aynı sorun bende de vardı mecburen diskapart ile HDD'yi formatladım. Buradan bakabilirsin :
www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-windows-10-acilista-boot-failure-hatasi.559220/

Kurtarıp yenden kurmak istemiyorum sıkıntı oluyor. Her yolu denedim onarım olmuyor, güvenli mod girmiyor, sistemi geri yükleyince hata veriyor olmuyor. Ben "c" deki Windows dosyalarını bozdum sıkıntı orada. SS'ini attığım sorunu çözdüm ama Windows açılmıyor windowsun dosyaları eksik,bozuk onu nasıl onarabilirim.
Beyler Sorunu çözdüm, güvenli mod seçmek için gelen ekrandan izni zorlama devre dışı bırak bir ayar var'dı, onu seçdim pc tık diye açıldı sonra hemen aşşağıdaki işlemleri yaptım inşallah doğru yapmışımdır.
cmd açtım
sfc /scannow eksik dosyaları bul
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth eksik dosyaları onar

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı