Çözüldü Windows Boot Manager gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
RAM
2x8 16 GB corsair
SSD veya HDD modeli
M.2 SSD crucial p5 plus 500 GB - sata SSD hi level
Ekran kartı
RX 6600
Anakart
B450m tomahawk max
İşlemci
Ryzen 5 5600
İlk olarak 2-3 ay önce 500 GB M.2 SSD aldım ve diğer SATA SSD'deki Windows'u klonlayarak kullandım. Bir arada düz M.2 SSD temiz format attım. Şimdi ise disklere tek tek Low Level Format falan atıyordum. Sonra SATA SSD çıkardığım zaman sistemin Windows'u görmediğini fark ettim. Tekrar taktığımda ise Windows açılıyordu. Low Level Format ile SATA SSD temizleyince tekrar M.2 SSD'deki Windows'u görmemeye başladı. Şimdi ise sistemi Windows boot Manager görmüyor diye açamıyorum. Boot diye bir klasör var Windows boot Manager dosyaları var ama boot ekranında veya BIOS'ta gözükmüyor. D diski M.2 SSD diye gözüküyor normalde böyle değil.

IMG_20230118_162515.jpg

IMG_20230118_163014.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Önyükleme kısmı SATA SSD'de kalmış gibi. Klonlama işini düzgün yapmamışsınız sanırım. Bu rehberle M.2 SSD'de bir önyükleme bölümü oluşturabilirsiniz.

Önyükleme kısmı SATA SSD'de kalmış gibi. Klonlama işini düzgün yapmamışsınız sanırım. Bu rehberle M.2 SSD'de bir önyükleme bölümü oluşturabilirsiniz.

Çözüm

Hocam sorun çözüldü teşekkürler beni büyük bir zaman kaybından kurtarmış oldunuz ne kadar teşekkür etsem az kalır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı