Windows Boot Manager Hatası

• Konuyu başlatan Eden Dust
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.589
E

Eden Dust

Ziyaretçi
Merhabalar,
Benim bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarı var ve bilgisayarı açtığında böyle bir sorun ile karşılaşıyor. Şuan donanım hakkında pek bilgi edinemiyorum malum Facebook üzerinden konuşuyoruz. :) Bir de arkadaşın teknoloji ile pek alakası yok. :) O yüzden en basitinden ondan hatanın resmini istedim ve şöyle bir şey yolladı bana. :)

Yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı?

18279955_1367705776642131_1979718777_n.jpg

Açıkçası yanında olsam çözebilirdim de sorunu ama Facebook üzerinden maalesef pek yardımcı olamıyorum. :)

OK dediğinde PC açılmıyorsa:
  • Ya sabit diski bozulmuştur
  • Ya da Windows'u
Sabit disk bozuk mu?
  • BIOS'a girecek ve SATA Informatin altına bakacak. Orada eğer sabit disk üreticlerinden birinin adı ve kodlar varsa diski büyük ihtimalle yaşıyor. Ama yaşıyor olsa da arızalı olma ihtimali var.
İşletim sistemi bozuksa:

Madem sorunu çözebiliyorsun sorun ne?
Dostum okumuyorsun galiba. Diyorum ki Facebook üzerinden konuşuyoruz ve evlerimiz uzak. Bir de arkadaşın teknoloji ile pek bilgisi yok.

OK dediğinde PC açılmıyorsa:
  • Ya sabit diski bozulmuştur
  • Ya da Windows'u
Sabit disk bozuk mu?
  • BIOS'a girecek ve SATA Informatin altına bakacak. Orada eğer sabit disk üreticlerinden birinin adı ve kodlar varsa diski büyük ihtimalle yaşıyor. Ama yaşıyor olsa da arızalı olma ihtimali var.
İşletim sistemi bozuksa:
Yazdıklarınızı gönderdim denemesi için. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler. :)

Dostum okumuyorsun galiba. Diyorum ki Facebook üzerinden konuşuyoruz ve evlerimiz uzak. Bir de arkadaşın teknoloji ile pek bilgisi yok.
Dostum okumuyorsun galiba, sorunu çözebilen biri sorunun ne olduğunu bilir. Sorunun ne olduğunu söyle ki Facebook üzerinden nasıl çözeceğini anlatalım.

Dostum okumuyorsun galiba, sorunu çözebilen biri sorunun ne olduğunu bilir. Sorunun ne olduğunu söyle ki Facebook üzerinden nasıl çözeceğini anlatalım.
Allah Allah. Yanında olsam ve bilgisayarı elimde olsa şuan deneye deneye bir şekilde bulabilirdim sorunu. Ama bilgisayarı elimde değil. Neyse ben diyeceğimi dedim. Konuya yardımcı olmak istiyorsan ol. Olmuyorsan konuyu baltalama lütfen.

Allah Allah. Yanında olsam ve bilgisayarı elimde olsa şuan deneye deneye bir şekilde bulabilirdim sorunu. Ama bilgisayarı elimde değil. Neyse ben diyeceğimi dedim. Konuya yardımcı olmak istiyorsan ol. Olmuyorsan konuyu baltalama lütfen.
Konuya yardımcı olmaya çalıştım ama yardım istemiyorsun galiba. Hem yukarıda da çözüm belirtilmiş. Kolay gelsin.

Yani sorunun ne olduğunu söylemesini istiyorsan, sen de ne olduğunu bilmiyorsun demektir. Anlamadığın şeyin ne olduğunu söyleyince gökten bilgi inmeyeceğine göre boşuna yorum yazmaya gerek yok.

Denilecek şeyi Recep Abi söylemiş zaten, uzatmayalım.

Yani sorunun ne olduğunu söylemesini istiyorsan, sen de ne olduğunu bilmiyorsun demektir. Anlamadığın şeyin ne olduğunu söyleyince gökten bilgi inmeyeceğine göre boşuna yorum yazmaya gerek yok.

Denilecek şeyi Recep Abi söylemiş zaten, uzatmayalım.
Uzatmayalımı ben söylemiştim zaten, şu an boş yapıyosun. O zaman sosyalde herkes sorunun 2 cümlelik fotoğrafını atsın, olur mu öyle? Arkadaş demiş ki sorunu çözebilirim fakat yanında olmadığım için çözemiyorum. Ben de sorunun ne olduğunu sordum, böylelikle arkadaşın yanında olmadan nasıl çözülebileceğini anlatacaktım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı