Çözüldü Windows Boot Manager yeni anakartta çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Merhaba, yeni anakart siparişi verdim daha gelmedi. Şimdi benim eski anakartimda Windows boot Manager vardı BIOS'ta (diski çıkarsam bile gözüküyor). Yeni anakart geldiği zaman Windows Boot Manager olmayacak. Peki ben yeni anakarta Windows 10'lu SSD'yi takarsam boot edecek mi? Etmezse ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@364164 çalışacaktir büyük ihtimalle, işlemcimi Intel'den, AMD'ye olmak üzere her şeyini baştan aşağı komple değiştirdim bir sorun olmadı.
Hocam büyük ihtimalle boot eder. Ama boot ettikten sonra mavi ekran alabilirsiniz belki. Çünkü yüklü olan Chipset Driver'ları yeni anakart ile uyumlu değilse biraz uğraştırabilir.

@364164 çalışacaktir büyük ihtimalle, işlemcimi Intel'den, AMD'ye olmak üzere her şeyini baştan aşağı komple değiştirdim bir sorun olmadı.

Çözüm
Hocam büyük ihtimalle boot eder. Ama boot ettikten sonra mavi ekran alabilirsiniz belki. Çünkü yüklü olan Chipset Driver'ları yeni anakart ile uyumlu değilse biraz uğraştırabilir.
Hocam anakartin websitesinden chipset driverlari diyorsanız onlar ben hic kurmadim belki Windows kendisi kurmuştur. Eskisi A320M S2H'ydi yenisi B450M-S2H v2 hocam. Hocam bir de format atamam artık daha geçen ay attım ondan bir öncesindekini Mayıs'ta attım.

Hocam kendi kurmuştur büyük ihtimalle ama zaten sıkıntı çıkarma olasılığı düşük. Büyük ihtimalle sıkıntı olmaz. Sıkıntı olursa da konu açarsınız. Zaten Driver sıkıntı çıkarıyorsa format atmaya gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…