Silebilirsin, önemli değiller. Windows yükleme ve reset dosyaları var üsttekinde. Alttaki ne olduğu belirsiz ama önemli olmadığını biliyorum.Bilgisayarimda yer acmam lazim ve gizli dosya olarak bu dosyalari buldum, onemli olabilir. Silsem bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2601713
Eki Görüntüle 2601710
Bilgisayarimda yer acmam lazim ve gizli dosya olarak bu dosyalari buldum, onemli olabilir. Silsem bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2601713
Eki Görüntüle 2601710
Hocam sistem dosyalarına benziyor silmemenizi öneririm onun yerine bilgisayarınıza yeni bir SSD alın.
Silebilirsin, önemli değiller. Windows yükleme ve reset dosyaları var üsttekinde. Alttaki ne olduğu belirsiz ama önemli olmadığını biliyorum.Bilgisayarimda yer acmam lazim ve gizli dosya olarak bu dosyalari buldum, onemli olabilir. Silsem bir şey olur mu?
Eki Görüntüle 2601713
Eki Görüntüle 2601710
Silebilirsin, önemli değiller. Windows yükleme ve reset dosyaları var üsttekinde. Alttaki ne olduğu belirsiz ama önemli olmadığını biliyorum.
Evet. Çözüm olarak işaretlemeyi unutmayınız.Hepsini silebilir miyim?
HDD alirim cok pahalanmis bir de PC'yi alirken keske 512 yerine 1TB alsaymisim.
Kalitesine bağlı. Ayrıca HDD ye yüklenmeyen hangi oyun var ya? Sadece daha yavaş oluyor.HDD önermem 5 ay sonra bozuluyorlar ve oyun oynuyorsanız çoğu oyun HDD'ye yüklenmiyor.
Kalitesine bağlı. Ayrıca HDD'ye yüklenmeyen hangi oyun var ya? Sadece daha yavaş oluyor.
Bana verebilirsin@Paronim sırf ben senin fikrini beğenmedim diye haklı olduğum konuya çocuk gibi karşılık verip dislike atmışsın.
Bende 5 tane HDD var hiç memnum kalmadım evimde 5 tane 2 TB hard disk var yüklenen oyunların hepsi de yavaş veya Steam yüklenemiyor hatası veriyor bir de en popüler en pahalı markalardan aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.