Windows bulunan HDD'yi sisteme takarsak ne olur?

Raum19

Centipat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Evde içi dolu Windows yüklü bir HDD var. Yer sıkıntısı çekiyorum. 500GB SSD doldu. Bunu ben takarsam bilgisayara, o Windows'a ne olacak bilgi verir misiniz? HDD'deki Windows, D olarak gözükecek mi?

vet arkadaşlar. Evde içi dolu Windows yüklü bir HDD var. Yer sıkıntısı çekiyorum. 500GB SSD doldu. Bunu ben takarsam bilgisayara, o Windows'a ne olacak bilgi verir misiniz? HDD'deki Windows, D olarak gözükecek mi?
HDDden sistemi başlatmadığın sürece hiç bir şey olmaz. Diski kullanmıyorsan taktıktan sonra diske format atarsın tertemiz olur.

HDD'den sistemi başlatmadığın sürece hiçbir şey olmaz. Diski kullanmıyorsan taktıktan sonra diske format atarsın tertemiz olur.

Yani yapacağım şey açacağım kasayı HDD takacağım içine ondan sonra çalıştırııcam yani :d HDD'den açılırmı bilmiyorum.

Yani yapacağım şey açacağım kasayı HDD takacağım içine ondan sonra çalıştırııcam yani :d HDD'den açılırmı bilmiyorum.
BIOS'dan hangi diskin başlayacağına bakacaksın, eğer sivrizeka kendi kendine HDDyi başa aldıysa onu kendi diskin ile değiştireceksin ve bitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı